Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Paksas nežino, ar Valentinas Mazuronis keliaus į EP, bet užtikrina, kad kandidatų į aplinkos ministro postą turi net kelis

Europos Parlamento (EP) rinkimuose partija „Tvarka ir teisingumas“ surinko 162 931 rinkėjų balsą (14,27 proc.) ir gavo du mandatus. Į Briuselį turėtų vykti partijos pirmininkas europarlamentaras Rolandas Paksas ir Valentinas Mazuronis, šiuo metu turintis aplinkos ministro portfelį.
Rolandas Paksas
Rolandas Paksas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

R.Paksas pirmadienį spaudos konferencijoje dėkojo Akmenės, Kretingos, Pagėgių, Plungės, Prienų, Rietavo, Telšių ir kitoms savivaldybėms, kur partija pagal rinkėjų balsų skaičių užėmė pirmą vietą.

„Dar galime pasidžiaugti, kad nuo praėjusių EP rinkimų savo rinkėjų skaičių padidinome 100 tūkst. Palyginti su Seimo rinkimais gavome 30 tūkst. rinkėjų balsų daugiau“, – skaičiavo R.Paksas.

Laiko apsispręsti turime iki birželio 15 dienos. V.Mazuronis yra patyręs, išmintingas, galintis ir sugebantis dirbti bet kokioje pozicijoje.

Jis sakė, kad 11 val. partijos būstinėje susitiks su V.Mazuroniu ir aptars jo ateities perspektyvas: ar likti ministru, ar krautis lagaminus į Briuselį.

„Laiko apsispręsti turime iki birželio 15 dienos. V.Mazuronis yra patyręs, išmintingas, galintis ir sugebantis dirbti bet kokioje pozicijoje“, – sakė R.Paksas.

Jis užtikrino, kad kandidatų aplinkos ministro postą užimti partija turi – ir ne vieną.  

Petro Gražulio išreitingavimas į trečiąją vietą R.Pakso nė kiek nenustebino: „Mačiau jo aktyvumą, entuziazmą. Kai jis imasi darbo, skiedros lekia į šalis.“

Partijos rinkimų štabo vadovas Kęstas Komskis sakė, kad rinkimų kampanijai buvo išleista apie 2,6 mln. litų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius