Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja ekstremali pramoga: lietuvaitė šoko iš 3000 metrų aukščio nuogomis krūtimis (video, nuotraukos)

Lietuvoje surengtas neįprastas konkursas, kurio nugalėtoja Sniežka įgijo teisę be liemenėlės šokti su parašiutu.
Deimantė prieš pat topless šuolį.
24 metų Sniežka prieš pat „topless“ šuolį. / Dropzone.lt nuotr.

Vilniaus parašiutininkų klubas www.dropzone.lt organizavo konkursą „Sky Miss“. Konkurse dalyvavo šešios drąsios merginos, kurios varžėsi dėl pagrindinio prizo – nemokamo šuolio su filmavimu tandeminiu parašiutu su instruktoriumi iš 3 kilometrų aukščio. Vienintelė sąlyga – mergina turėjo šokti „topless“, t. y. nesegėdama liemenėlės.

Balsuojant buvo išrinkta laimėtoja, kuriai ir atiteko pagrindinis prizas – galimybė pirmą kartą Lietuvoje „topless“ šuolį atlikti su parašiutu, trečiadienį pranešė organizatoriai.

„Toks sumanymas tarp užsienio parašiutininkų nėra naujas. Taigi ir nusprendėme, o kodėl nepabandžius ir pas mus, Lietuvoje, rasti drąsių merginų. Pagrindinis tikslas buvo populiarinti šuolius su parašiutu kaip pramogą bei sportą“, – 15min.lt pasakojo vienas šio konkurso organizatorių. Norėdami pamatyti nugalėtojos šuolio nuotraukas, spauskite čia.

Beje, konkurso metu rengėjai nutarė „topless“ šuoliais apdovanoti ne vieną, o dvi merginas. 26 metų Deimantė nusipelnė organizatorių simpatijų, nes pirmoji pareiškė norą dalyvauti konkurse, o 24 metų Sniežka pelnė simpatijas per balsavimą. Visas šešias konkurse dalyvavusias merginas bei trumpus jų prisistatymus galite pamatyti čia.

VIDEO: Topless šuolis parašiutu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius