-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidėjusį rudenį vandenlenčių sporto mėgėjai sutiko varžybomis

Praėjusį savaitgalį Vilniuje prie Salotės ežero esančiame „WakeRepublic“ vandens parke vyko pirmosios tarptautinės vandenlečių varžybos Lietuvoje „Wake-Up Baltics!“. Ant vandens susirungė 9 vaikinai ir 3 merginos, pastarųjų demonstruojamus triukus žiūrovai pasitiko ypač audringomis ovacijomis ir plojimais.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / „Wakerepublic“ nuotr.

Šeštadienio varžyboms teisėjavo trys profesionalūs vandenlenčių sporto atstovai iš Vengrijos, kurie prieš rungtis surengė parodomąjį plaukimą.

Visų pirma sportininkai susirungė kvalifikaciniame plaukime – kiekvienas dalyvis turėjo po du trijų minučių trukmės plaukimus. Po jų teisėjai susumavę rezultatus išrinko 6 geriausiai kvalifikacijoje pasirodžiusius vaikinus, kurie susigrūmė finale. Finaliniame plaukime dalyvavo ir visos trys merginos.

Finale įspūdingiausiai pasirodė, didžiausią balų sumą surinko ir pirmąją vietą laimėjo sportininkas iš Latvijos – Armandas Alpas, antras buvo Petras Skernevičius, o trečiąją vietą iškovojo Janis Strazdinis. Pirmoji tarp merginų buvo Modesta Morauskaite, antroji – Liene, dar žinoma kaip Nina Električka, trečioji – Monika Kaikarytė. Taip pat specialiais prizais apdovanotas ir jauniausias varžybų dalyvis – Germantas Juškaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius