Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilnius Challenge“ šiemet kviečia jėgas išbandyti ir naujokus

Š. m. birželio 1 d. rengiamose penktosiose multisporto varžybose „Vilnius Challenge 2013“ pirmą kartą bus galima įveikti pradedančiųjų trasą, kuri orientuota į tuos, kurie aktyvaus gyvenimo būdo nepropaguoja.
Varžybų sostinėje akimirka
„Vilnius Challenge“ kviečia burti komandas ir šiais metais / BFL nuotr.

Pradedančiųjų grupės varžybų atkarpos ilgis – apie 15 km.  Dalyviai ją įveikti galės be specialaus pasiruošimo.  Finišo link, dalyviai turės susiorientuoti žemėlapyje ir atrasti jame pažymėtus  punktus, bėgti, važiuoti dviračiu, irkluoti, įveikti kliūčių ruožus. Organizatorių skaičiavimais, šią trasą dalyviai vidutiniškai turėtų užbaigti per 1,5 val.

„Kasmet rengdami varžybas sulaukiame žmonių užklausų, kurie norėtų dalyvauti „Vilnius Challenge“, tačiau abejoja savo jėgomis. Jiems elito ir  mėgėjų trasos atrodo per dideliu išbandymu. Iš tiesų, iki šiol norint įveikti net ir mėgėjų trasą, buvo pageidautinas šioks toks fizinis pasiruošimas. Daliai sportininkų nepavykdavo laiku užbaigti visos varžybų atkarpos.

Todėl šiemet suplanavome naują – pradedančiųjų trasą, orientuotą būtent į tuos žmones, kuriems smalsu, kas yra „Vilnius Challenge“, kurie nori susipažinti su varžybų elementais, tačiau per daug savęs nenuvarginti. Galbūt dalis jų kitais metais ryšis didesniam išbandymui“ – sako vienas iš „Vilnius Challenge“ varžybų organizatorių Vytenis Benetis.

Kaip ir ankstesniais metais, „Vilnius Challenge 2013“ išlieka elito ir mėgėjų grupės. Elito trasos ilgis – 55 km, mėgėjų – apie 35 km. Šiandienai, dalyvauti varžybose jau yra užsiregsitravę 200 dalyvių, tačiau iš viso, iki registracijos uždarymo, tikimasi sulaukti apie 1000 dalyvių iš daugiau nei 10 – ies pasaulio šalių.

Norintieji dalyvauti „Vilnius Challenge 2013” varžybose, turi suburti komandą iš dviejų žmonių (vyrų, moterų arba mišrioje sudėtyje) ir užsiregistruoti. Varžybose gali dalyvauti visi, ne jaunesni nei 18 metų amžiaus asmenys. Pirmasis registracijos į varžybas etapas uždaromas balandžio 1 d. Po šios datos, registracijos kaina komandai didės.  Galutinai registracija į „Vilnius Challenge 2013“ uždaroma  gegužės 27 d.

Registracijos nuorodą bei papildomos informacijos apie „Vilnius Challenge 2013” rasite renginio svetainėje: www.vilniuschallenge.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius