Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryškiausios Čekijos žvaigždės Petras Čechas ir Tomašas Rosicky – ir puikūs poproko bei pankroko muzikantai

Tomašas Rosicky ir Petras Čechas ne tik puikiai žaidžia futbolą, tačiau ir neblogai muzikuoja. Nuo jų neatsilieka Tomas Pekhartas, o Jaroslavo Plašilo žmona yra baleto šokėja iš Brazilijos.
Tomašas Rosickis
Tomašas Rosickis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ukraina

Ryškiausios Čekijos futbolo rinktinės žvaigždės blizga ir scenoje. „Arsenal“ saugas T.Rosicky groja gitara ir kartą scenoje jau koncertavo su savo mėgstamiausia pankroko grupe „Tri sestry“ („Trys seserys“). Londono „Chelsea“ vartų sargas groja būgnais ir vieno koncerto metu scenoje pasirodė su čekų poproko grupe „Eddie Stoilow“. 

Michalas Kadlecas

Leverkuzeno „Bayer“ gynėjas Michalas Kadlecas yra Miroslavo Kadleco sūnus. Miroslavas Kadlecas buvo Čekijos rinktinės kapitonas, kai ši 1996 metais tik per plauką netapo Europos čempione. Gebėjimas užtikrintai realizuoti vienuolikos metrų baudinius yra bendras tėvo ir sūnaus futbolininkų bruožas. Panašu, kad netgi egzistuoja šeimos receptas, kurį Miroslavas atskleidė žiniasklaidai: „Aš visada jam sakydavau spirti kamuolį kaip galima stipriau. Jei nebus įvarčio, tai bent suplėšysi varžovų vartininko inkstus.“

Šis sezonas Michalui buvo sudėtingas. Vieną balandžio šeštadienį Kelne jį užpuolė du klubo gerbėjai. Michalui buvo sulaužyta nosis. Tačiau, iškentęs operaciją, jau kitą savaitgalį Michalas pasirodė aikštėje. Šis futbolininkas nestokoja ryžto ir kovotojo dvasios. „Vos tik sužinojęs apie incidentą, paskambinau „Bayer“ treneriui Wolfgangui Holzhauseriui ir atsiprašiau Michalo Kadleco Kelno miesto vardu. Negalima leisti, kad kitų klubų žaidėjai negalėtų laisvi vaikščioti Kelno mieste“ – teigė vienas klubo vadovų.

Tomas Pekhartas

Dar vienas muzikantas Čekijos rinktinės gretose. Savo malonumui „Nurnberg“ žaidėjas gali groti tėvo klarnetu. T.Pekharto tėvas – meno mokyklos vadovas.

Jaroslavas Plašilas

„Bordeaux“ ekipos saugas yra vedęs Brazilijos baleto šokėją Aną-Lucią Souzą. Balerina dabar gyvena Niujorke, kur dirba žurnaliste ir pilateso instruktore.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius