Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 12 /15:08

Prancūzijos dienraštis „L'Équipe“: lietuviai paskerdė Tony Parkerį

„Nusiraminkime: Prancūzijos ekipa vis dar lieka palyginti geroje pozicijoje, kad galėtų patekti į ketvirtfinalį“, – po pralaimėjimo Lietuvos rinktinei trečiadienio vakarą rašė prancūzų sporto dienraštis „L'Équipe“. Prancūzų dienraštis giria lietuvius, pažymėdamas, kad „lietuviai paskerdė Tony Parkerį“.
"L'Equipe" aprašo prancūzų pralaimėjimą Lietuvos rinktinei
„L'Equipe“ aprašo prancūzų pralaimėjimą Lietuvos rinktinei / lequipe.fr nuotr.

Daugiau nei 8 tūkstančiai žmonių jau tapo SPORTO grupės gerbėjais socialiniame tinkle „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Dienraštis pagyrė Prancūzijos rinktinės gynybą, tačiau pridūrė, kad puolimas „iki šiol buvęs gana nevienodas, šįkart buvo bežadis“. Vis dėlto „L'Équipe“ pripažįsta, kad prasti prancūzų rezultatai trečiadienio rungtynėse – pirmiausia lietuvių nuopelnas: „Jie paskerdė Tony Parkerį ir, kaip kad retai nutinka, sugebėjo sumažinti jo indėlį į rungtynes (11 taškų). Lietuvių noras atmušti kontratakas neleido prancūzams pelnyti taškų greitame puolime, kur jie paprastai stebindavo savo atletiškumu.“

Prancūzų laikraštis pastebi, kad lietuviai į tuštoką areną Liublianoje atvyko šiek tiek „apduję“. Tačiau „ką kalbėti apie prancūzus, kurie nuo septintos minutės iki pat mačo pabaigos atrodė neturintys jėgų pakreipti žaidimo savo naudai“.

Prancūzai, pasak „L'Équipe“, nekantriai laukė pirmojo susitikimo su lietuviais, „turinčiais vardą turnyre“, kad galėtų atrasti savo žaidimą ir parodyti, ką gali. Prancūzų šansus patekti į ketvirtfinalį lems šią savaitę vyksiantys susitikimai su latviais ir serbais.

Papildyta 15:10 val. „Pernelyg nevikrūs, kad būtų galėję tikėtis pergalės, mėlynieji (prancūzai) parklupo priešais gerą Lietuvos komandą“, – rašo prancūzų sporto portalas sport24.com.

Nors prieš trečiadienio vakarą jie tikėjosi įveikti „didelį išbandymą“, prancūzai, „deja, turėjo nusileisti Renaldui Seibučiui, Jonui Valančiūnui, Linu Kleizai, Mindaugui Kuzminskui ir kompanijai“, – apgailestauja sport24.com.

Portalas pastebi, kad pirmąjį kėlinį ir lietuviai netaikliai metė iš toli, tačiau po pertraukos atsigavo ir „išplėšė logišką pergalę iš mėlynųjų, kurie atrodė bejėgiai ir apskritai be įkvėpimo atakose.“

T.Parkeris kovoje su lietuviais neįžiebė jo komandai reikalingos kibirkšties, o Borisas Diaw prametė 7 iš 10 metimų, apgailestauja prancūzai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius