Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rygoje gyvenantys broliai Maciai apie susitikimą su Latvijos krepšinio rinktine: „Palaikysime lietuvius“

Tarp Lietuvos ir Latvijos gyvenantys broliai Nauris ir Normundas Maciai penktadienį palaikys Lietuvos rinktinę. Lietuvių krepšininkų tatuiruotėmis kūnus pasipuošę ir Lietuvos pilietybę turintys krepšinio aistruoliai prisipažino nemėgstantys rungtynių, kuriose susitinka abi jiems brangios šalys, tačiau turi pasirinkti vieną.
Normunds ir Nauris Maciai
Normunds ir Nauris Maciai / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

SPORTO grupę „Facebook“ tinkle jau mėgsta beveik 8 tūkst. žmonių – prisijung ir tu, spausk „LIKE“!

Dvyniai pasakojo, kad, gyvendami Jungtinėse Amerikos Valstijose stebėdavo, kaip žaidžia Arvydas Sabonis. Į Švedijoje vykusį 2003 metų Europos krepšinio čempionatą, kuriame Lietuva iškovojo aukso medalius, jie negalėjo nuvykti, tačiau vėliau sekė Lietuvos rinktinę visuose turnyruose.

Penktadienį vyksiantį Lietuvos ir Latvijos susitikimą broliai žiūrės Rygoje, tačiau rugsėjo 17 dieną, kai jau bus prasidėjusios atkrintamosios kovos, vyks į Slovėniją.

„Aišku, kad šiandien sirgsime už Lietuvos rinktinę. Nemėgstame varžybų, kai susitinka Lietuva ir Latvija, bet tokiu atveju palaikome Lietuvą.

Tokios rinktinės dar nebuvo. Tik tegul niekas negauna traumų. Jei nieko nenutiks, tai viskas bus gerai. Turime keturis mažus žaidėjus ir tokius gerus aukštaūgius. Jonas Kazlauskas supranta, kaip reikia per juos žaisti. Mūsų priekinė linija turbūt geriausia pasaulyje šiuo metu.

Su Vladimiru Gomelskiu prieš čempionatą kalbėjome, jis sakė: „Jei žais Broliai, Valančiūnas, Kleiza, Motiejūnas, jūs tikrai laimėsite medalius“, – 15min.lt sakė Nauris Macius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius