Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Angolos puolėjas Rogeris Moore'as: „Pergalei prieš Lietuvą reikia idealių rungtynių“

Angolos krepšininkai Pasaulio krepšinio čempionatą Ispanijoje šeštadienį pradėjo pergale prieš Pietų Korėjos rinktinę. Vis dėlto, po mačo tiek žaidėjai, tiek treneris sulaukė ir ne vieno klausimo apie būsimą varžovę – Lietuvos komandą. Portalo 15min.lt kalbintas treneris ir žaidėjas Rogeris Moore'as, išgirdę klausimus apie Lietuvą, pirmiausia mįslingai nusišypsodavo.
Rogeris Moore'as
Rogeris Moore'as / Pauliaus Cuberos nuotr.

„Tai puiki, labai talentinga komanda, aš esu ne kartą matęs, kaip jie žaidžia pasaulio ir Europos čempionatuose. Prieš Lietuvą reikia žaisti rungtynes be klaidų, tai turi būti kiek įmanoma labiau idealios rungtynės, su kuo mažiau klaidų, nes lietuviai jų neatleidžia“, – sakė Angolos rinktinės krepšininkas Rogeris Moore'as.

Dešimt taškų į Pietų Korėjos rinktinės krepšį įmetęs žaidėjas teigė, kad Angolos tikslas yra kitas čempionato etapas. Anot R.Moore'o, net jei tektų aštuntfinalyje žaisti su JAV rinktine – tai būtų svajonės išsipildymas.

Pauliaus Cuberos nuotr./Angolos rinktinės treneris Paulo Macedo
Pauliaus Cuberos nuotr./Angolos rinktinės treneris Paulo Macedo

Tuo tarpu Angolos nacionalinės ekipos treneris Paolo Macedo teigė, kad Lietuvos rinktinė yra viena iš 8-ių stipriausių planetos ekipų.

„Mes visi puikiai žinome, kokių tikslų vedama į čempionatą atvažiavo Lietuvos rinktinė. Vis dėlto, stengsimės primesti savo žaidimą ir sukelti lietuviams kuo daugiau sunkumų. Mes irgi turime savo tikslą.

Bus labai sunku sustabdyti Lietuvos rinktinės aukštaūgius, tačiau reikės bandyti. Ryte spręsime užduotis, susijusias su Lietuvos rinktine, stengsimės akcentuoti gynybą, kuri neleistų lietuviams prieiti arti krepšio“, – pasakojo P.Macedo.

Lietuvos ir Angolos krepšinio rinktinių dvikova sekmadienį vyks 21 valandą Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius