Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Arūno Čižausko dienoraštis. Ačiū, Lietuva! Ačiū, Ispanija!

Čempionato užsklanda nusileido. Jis buvo be galo įdomus ir turbūt nepakartojamas. Iki finalinės šypsenos pritrūko tik kelių sekundžių. Bet, žinote, – ne tai svarbiausia. Visa Lietuva tikrai daugiau šypsojosi nei liūdėjo per šias dvi savaites. Krepšininkai atidavė širdį mums, o mes – jiems.
Įspūdžiai iš Madrido
Įspūdžiai iš Madrido / Arūno Čižausko nuotr.

Širdimis dalijasi tik laimingos šalies laimingi žmonės. Pergalės džiaugsmas yra labai saldus ir mielas. Bet pralaimėjimas mus tik padaro stipresnius ir protingesnius. Mes jau išmokome šią pamoką ir kitą kartą būsime dar galingesni. Žinote, kokia yra lietuvių stebuklinga savybė? Mūsų pasaulyje labai mažai. Tačiau mes niekada nepasidavėme ir niekada nepasiduosime. Mes vėl daug dirbsime ir vėl kovosime. Fortūna tikrai šypsosis, nes ji myli tuos, kurie atiduoda visą save, siekdami tikslo. Mes jau šiandien esame stipresni ir geresni nei buvome vakar. Ir kiekvieną dieną mes eisime tik pirmyn! Mums niekada nepritrūks noro ir jėgų, nes mes – lietuviai.

Ačiū, LIETUVA, už tai!

Ačiū kiekvienam lietuvaičiui, kuris buvo čia, Ispanijoje. Nuo šiol amžiams būsime draugai. Mus vėl vienija vienas tikslas – būti geriausiais. Ir mes jau pradėjome jo siekti iškart po paskutinės sirenos.

Ačiū, ISPANIJA, už naują tikslą!

„Švyturio“ vardu noriu padėkoti kiekvienam sirgaliui, kuris buvo Las Palmase, Barselonoje ir Madride! Ačiū, kad apsilankėte laikinose lietuvių ambasadose! Ačiū už tai, kad padovanojote nepakartojamų akimirkų pirmiausia sau. Visi ispanai vėl iš naujo sužavėti mūsų vienybe, draugiškumu ir šypsenomis net po pralaimėjimų. Kaip jie sako, nėra kitos tautos pasaulyje, kuri turėtų tiek jėgos, spinduliuojančios tik teigiamą energiją. Tad tikrai galime savimi didžiuotis!

Ir už tai mums būtina nusišypsoti! Nusišypsoti išdidžia lietuvio šypsena! O mes tą galime!

Neatsisveikinu. Sakau IKI! Iki jau vėl greitai ateisiančių pergalių!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius