Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV rinktinės strategas ir įžaidėjas: ispanų pralaimėjimas – įspėjimas mums mače su Lietuva

Likus daugiau kaip 7 valandoms iki paskutiniojo savo mačo Barselonoje, JAV krepšinio rinktinė, spaudžiama FIBA atstovų, surengė spaudos konferenciją ir papasakojo, ko tikisi iš ketvirtadienio Pasaulio krepšinio čempionato pusfinalio dvikovos su Lietuvos krepšininkais. „Niekas negalvojo, kad ispanai pralaimės, bet taip įvyko. Tai įspėjimas ir mums, kad būtume susikaupę“, – dėstė „Golden State Warriors“ žaidėjas Stephenas Curry.
JAV rinktinės treneris  Mike'as Krzyzewsky
JAV rinktinės treneris Mike'as Krzyzewsky / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

JAV krepšinio rinktinė į „Palau Sant Jordi“ areną treniruotis įžengė po keliolikos minučių, kai ją paliko mūsų šalies ekipa.

Lietuvos ir JAV rinktinės akis į akį kovoje dėl pergalės stos šiandien 22 valandą mūsų šalies laiku, o jau penktadienį lietuviai išvažiuos traukiniu į Ispanijos sostinę, o JAV ekipa ten vyks lėktuvu. Madride šeštadienį pusfinalį pralaimėjusi ekipa sužais mačą dėl trečiosios vietos, o laimėtoja grumsis dėl čempiono vardo su Serbijos ir Prancūzijos mačo nugalėtoja.

Mes esame susikaupę ir tikrai nebus atsipalaidavimo. Mūsų darbas dabar pusfinalyje įveikti Lietuvą.

„Mes esame susikaupę ir tikrai nebus atsipalaidavimo. Mūsų darbas dabar pusfinalyje įveikti Lietuvą. Kas bus kitas varžovas, šiandien mums tikrai nesvarbu. Visi galvojo, kad tai bus Ispanija, bet mes viešbutyje matėme, kaip jai baigėsi pirmenybės, o prancūzai žengė į pusfinalį“, – kalbėjo JAV rinktinės įžaidėjas S.Curry.

JAV rinktinės strategas Mike‘as Krzyzewskis patikino, kad vienos iš turnyro favoritės Ispanijos pralaimėjimas yra įspėjimas jiems, tačiau motyvacijos komanda tikrai turi nemažai.

„Nėra problemų rimtai žiūrėti į pusfinalio rungtynes, nes žaisime prieš labai gerą komandą – Lietuvos rinktinę. Ji visada rodo aukščiausio lygio krepšinį ir atsipalaiduoti negalima. Praeityje su Lietuvos atstovais Amerikos komandoms niekada nebuvo lengva varžytis. Manau, taip bus ir šiandien“, – kalbėjo ilgametis JAV rinktinės treneris M.Krzyzewskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius