-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Valančiūnas nekantrauja parodyti, ko išmoko iš Hakeemo Olajuwono

Ketvirtadienį prie Lietuvos krepšinio rinktinės Klaipėdoje pagaliau prisijungė J. Valančiūnas. Aukštaūgis penktadienį su komanda jau treniravosi visu pajėgumu. Ar išleis jį treneris Jonas Kazlauskas į aikštelę draugiškose rungtynėse uostamiestyje, dar nežinia. Pats J. Valančiūnas prasitarė nekantraująs parodyti tai, ką išmoko treniruodamasis kartu su NBA legenda Hakeemu Olajuwonu. Su juo individualiose treniruotėse J.Valančiūnui teko padirbėti vasaros pradžioje.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

J.Valančiūnas neabejoja, kad legendinio „Houston Rockets“ vidurio puolėjo pamokos jam pravers Pasaulio krepšinio čempionate.

„Labai gerai žmogus treniruoja, labai daug ką suteikė man. Bet reikia nepamišti tai kartoti ir parodyti per rungtynes. Jis yra labai geras žmogus kaip treneris“, – treniruočių patirtimi dalinosi J. Valančiūnas. 

Ketvirtadienį prie rinktinės prisijungęs aukštaūgis atviravo, kad komandoje jaučiasi, lyg čia būtų nuo pat pradžios.

Lino Kunigėlio (LKF) nuotr./Jonas Valančiūnas
Lino Kunigėlio (LKF) nuotr./Jonas Valančiūnas

„Pasiilgau visų – ir naujų, ir senų. Tik antra diena, o  jaučiasi kad rinktinėje jau esu. Jau ir vakarieniavome kartu. Aišku, dar derinius reikia išmokti, bet nemanau, kad bus didelė problema. Treneris tas pats, daug panašumų iš pernai. Nebus turbūt sunkumų", – teigė J.Valančiūnas.

Laiką iki atvykimo į Klaipėdą J.Valančiūnas apibūdino kaip įtemptą pasiruošimą krepšinio čempionatui. Jam krepšininkas rengėsi pagal „Toronto Raptors“ sudarytą programą.

„Žaidėme krepšinį, po to fizinio parengimo treniruotės. Iš viso trys treniruotės per dieną. Tobulinau puolimą kaire ranka. Dešinė yra pagrindinė, tai norėjau, kad neatsiliktų labai viena nuo kitos.“, – apie pasiruošimą atskirai nuo rinktinės pasakojo J. Valančiūnas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius