Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemanja Bjelica: graikai neturi žvaigždės, bet turi 12 labai gerų žaidėjų

Serbijos rinktinė pasaulio krepšinio čempionato grupės varžybose pralaimėjo ir Prancūzijai, ir Brazilijai, ir Ispanijai, bet tai, pasak Nemanja Bjelicos, neišmušė komandos iš vėžių. Grupėje A serbai įveikė tik Egiptą ir Iraną.
Nemanja Bjelica
Nemanja Bjelica / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Pralaimėjimai prancūzams ir brazilams neatėmė iš mūsų pasitikėjimo savimi. Tai pats svarbiausias dalykas. Mes visu 100 proc. esame tiek fiziškai, tiek psichologiškai pasiruošę aštuntfinalio mačui (su Graikija)“, – kalbėjo N.Bjelica.

„Mūsų grupė buvo pati stipriausia, ir aš manau, kad mes žaidėme gerai. Įrodėme, jog galime žaisti prieš bet ką.“

26-erių N.Bjelica turnyre renka po 12,6 taško ir atkovoja po 6,8 kamuolio.

„Žinoma, aštuntfinalyje mums reikia šiek tiek ir sėkmės. Tokios rungtynės niekada nebūna lengvos. Graikija laimėjo visus penkis mačus, bet jei jie pralaimės – važiuos namo. Bus sunku, bet viskas, ko noriu – laimėti“.

„Mums reikia tokių rungtynių. Mes žinome, kaip turime žaisti, nors žaisime prieš labai patyrusią komandą. Jie žaidžia kaip tikra komanda. Jie neturi žvaigždės, bet turi 12 labai gerų žaidėjų.“

„Krepšinyje viskas priklauso nuo gynybos. Jei gerai giniesi, atsiranda daugiau galimybių rinkti lengvus taškus greitose atakose. Mes esame jauna komanda, todėl turime daug bėgti“, – baigė N.Bjelica.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius