Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulius Jankūnas: „Labai norėtume pakartoti 2010 metų istoriją“

Lietuvos krepšinio rinktinė šeštadienį antrą kartą iš eilės žais Pasaulio krepšinio čempionato mažajame finale dėl bronzos medalių. 2010 metais Turkijoje lietuviai pusfinalyje taip pat nusileido JAV, o bronziniame finale žaidė su Serbija. Šiemet varžovė ir vėl galėjo būti Serbija, tad Paulius Jankūnas vylėsi, kad istoriją pavyks pakartoti.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Pauliaus Cuberos nuotr.

Prisijunkite beveik daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Čiurnos sausgyslę pralaimėtose rungtynėse su JAV pasitempęs rinktinės kapitonas tikėjosii, kad galės rungtyniauti.

„Darėme šiandien tik lengvą treniruotę, labai didelių krūvių nebuvo. Žinoma, koją skauda, bet nuskausminamųjų nereikia, manau, kad iki rungtynių mūsų visagaliai daktarai pastatys mane ant kojų“, – vylėsi P.Jankūnas.

Sukusis krašto puolėjas teigė neturintis palaikomos komandos Serbijos ir Prancūzijos rinktinių pusfinalyje bei pripažino, kad rungtynių baigties prognozuoti neįmanoma.

„Labai nustebino, kad Ispanija iškrito, susirinko labai stiprūs žaidėjai, jiems čia viskas namuose buvo paruošta žaidimui finale. Visada nesmagu pralaimėti. Mums irgi nepatiko, tačiau žinome, kad liko vienintelės, tačiau labai svarbios rungtynės. Iškovoję pergalę laimėsime medalius, ko čia ir atvažiavome. Tada ir nuotaikos bus geresnės“, – sakė P.Jankūnas.

Komandos kapitonas sakė, kad žaidėjai pasikalba apie 2010 metų planetos pirmenybės Turkijoje bei norėtų pakartoti istoriją – po pralaimėjimo JAV iškovoti bronzos medalius.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius