Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renaldas Seibutis: „Pirmoje dalyje atrodėme kaip maži vaikai“

Lietuvos krepšinio rinktinės lyderiu antradienio rungtynėse su Australija tapęs Renaldas Seibutis po mačo davė pylos tiek sau, tiek komandos draugams. 21 tašką įmetęs gynėjas po rungtynių teigė, kad pralaimėjimą lėmė tragiška pirmoji mačo dalis, kurioje lietuviai atrodė kaip „maži vaikai“.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Blogai, pirmoje rungtynių pusėje padarėme pusę darbo už Australijos rinktinę. Kaip maži vaikai... Kamuoliai lėkė į užribį, nepersivarome per pusę aikštės. Blogai. Vėliau jau jėgų buvome tiek išeikvoję, kad jų nebeliko net per aikštę perbėgti. Patys prisidirbome, gerai, kad nors sugebėjome atsitiesti, tačiau už tai taškų niekas nerašo“, – po pralaimėjimo nusivylęs kalbėjo R.Seibutis.

VIDEO: Renaldas Seibutis: "Už pirmą mačo dalį visiems neigiamas pažymys"

Krepšininko teigimu, Lietuvos rinktinės žaidimas pagerėjo tik pradėjus rungtyniauti komandiškai ir supratus, kad reikia kovoti.

„Atsitiesti padėjo aktyvumas – kai pamatėme, kad reikia žaisti komandiškai, gintis, vienas kitam padėti. Tada ir fortūna atsiduria tavo rankose, atsiranda greitas puolimas, žaidimas. Kai lauki, kol tau kažkas paduos pergalę, taip ir atsitinka. Už antrą mačo pusę esame šaunuoliai, tačiau už mačo pradžią visiems neigiamas pažymys“, – sakė R.Seibutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius