Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūno Jasikevičiaus juokai išsipildė – netekome Manto Kalniečio

Antradienio paskutinių draugiškų rungtynių metu Lietuvos krepšinio rinktinė neteko pagrindinio įžaidėjo Manto Kalniečio. Legendinis Lietuvos atakų organizatorius Šarūnas Jasikevičius jau matuojasi trenerio pareigas, bet dar prieš kelis mėnesius žadėjo, kad jeigu Lietuvai to reiktų – jis vyktų į Ispaniją padėti.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gegužės mėnesį po Kauno „Žalgirio“ pergalės LKL pusfinalio serijoje ilgametis Lietuvos rinktinės įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius nusijuokė paklaustas apie Jono Kazlausko kandidatus į jo poziciją: „Tų įžaidėjų tai aš net nežinau. Iš dvidešimt kandidatų gal penkiolika įžaidėjų?“

Anot krepšininko, apie savo karjeros pabaigą rinktinėje jis oficialiai skelbti negalėjo, nes jeigu kas nutiktų Mantui Kalniečiui, jis nepaliktų rinktinės likimo valiai ir vyktų į čempionatą Ispanijoje.

Tačiau dabar Š.Jasikevičius jau tapo Kauno „Žalgirio“ trenerio Gintaro Krapiko asistentu ir baigė krepšininko karjerą, o rinktinei teks verstis su Šarūnu Vasiliausku ir Adu Juškevičiumi.

Primename Š.Jasikevičiaus interviu fragmentus.

– Jonas Kazlauskas paskelbė rinktinės kandidatus. Kaip manote, kas iš įžaidėjų turi daugiausia potencialo patekti į galutinę sudėtį?

– (Juokiasi.) Net nežinau aš tų žaidėjų. Aš tik žinau, kad ten gal kokie aštuoni įžaidėjai. Kažkodėl visi labai kalba, kodėl Jasikevičius nepakviestas. Aš jau prieš penkis mėnesius atostogas susiplanavau, iš kur čia dabar tas Jasikevičius gali būti? Nelabai suprantu, o tų įžaidėjų tai aš net nežinau. Iš dvidešimt kandidatų gal penkiolika įžaidėjų? (Juokiasi.) Nežinau net ką sakyti. Žinau tik, kad Mantas vienas viską temps vargšas. Jeigu pernai ištempė, tai ir šiemet ištemps. 

– Pats oficialiai nebuvote pasakęs, kad baigiate karjerą rinktinėje...

– Nebuvau pasakęs, nes tu įsivaizduok, jeigu būtų tokia situacija, kad kas nors atsitinka Mantui Kalniečiui. Tai ką tada – man reikia ir važiuoti? Nepaliksi gi komandos likimo valiai su tais keturiolika įžaidėjų. Nors šiaip tai aš jau susiplanavęs labai neblogas atostogas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius