Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serbai pasistengė – jau įrašė pasaulio čempionato finalinio mačo rezultatą

Serbijos krepšinio rinktinės sirgaliai įvairiai rengiasi jų mylimos ekipos sekmadienio dvikovai Pasaulio krepšinio čempinate su JAV komandą. Į Madridą nuo pat ankstaus ryto po truputį pradėjo rinktis serbų sirgalių grupelės, o iki finalinių čempionato rungtynių pradžios, pasak Serbijos aistruolių, jų minia padidės iki 2,5 tūkstančių.
Wikipedijos įrašas teigia, kad Serbija nugalėjo JAV
Wikipedijos įrašas teigia, kad Serbija nugalėjo JAV / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite beveik daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.​

Tačiau nesnaudžia ir namie pasilikę, tačiau už savo šalies komandą sergantys aistruoliai. Po Serbijos krepšinio rinktinės pergalės planetos pirmenybių pusfinalyje prieš Prancūziją, serbai net kelis kartus internete sudėliojo lemiamo šių metų finalinių rungtynių rezultatus.

Internetinės enciklopedijos „Wikipedia“ dalyje, pasakojančioje apie visus nuo 1950 metų rengiamus pasaulio krepšinio čempionatus, pasirodė naujiena, kad 2014 metais planetos čempione tapo Serbija.

Kai ji buvo puslapio administratoriaus ištrinta, pasirodė ir dar kartą būsimo sekmadienio mačo laimėtojas ir rezultatas. Greičiausiai serbų internautų manymu, Serbija finalą prieš JAV turi laimėti sausai – 101:0.

Šiek tiek pakabėjęs internete, rezultatas ir nugalėtojas ir vėl buvo panaikintas, tačiau patys serbų žurnalistai ir socialinių tinklų naudotojai atminčiai jau turi „istorinio mačo“ rezultato nuotrauką.

Pasaulio čempionatuose Jugoslavijos rinktinė, kurios palikimą perėmė Serbija, per 15 svarbiausių planetos krepšinio turnyrų į finalą buvo prasibrovusi 8 kartus, o čempionišką taurę kėlė 5 kartus.

Pastarąjį kartą Jugoslavija planetos nugalėtoja tapo 2002 metais, o jos vardo perėmėja Serbija, nuo 2007 metų, tik kartą džiaugėsi medaliais – 2009-aisiais Europos pirmenybėse buvo antra.

2010 metų Pasaulio krepšinio čempionate Turkijoje serbai mače dėl trečiosios vietos nusileido Lietuvai 88:99.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius