Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„TonyBet“ žaidime panevėžietis laimėjo daugiau nei 40 tūkstančių litų

Prieš gerą savaitę pasibaigęs Pasaulio krepšinio čempionatas vis dar džiugina sporto gerbėjus. Vilniaus Akropolyje esančiame „TonyBet“ lažybų punkte Auksinės Garantijos žaidimo laimėtojui antradienį buvo įteiktas simbolinis 11 tūkstančių 651 euro čekis – būtent tokia suma lažybų bendrovės organizuotame žaidime atiteko 27-erių metų panevėžiečiui Martynui Markunui.
 11 tūkst. 651 euro laimėjęs lažybų bendrovės rengiamame žaidime Martynas
11 tūkst. 651 euro laimėjęs lažybų bendrovės rengiamame žaidime Martynas

Milžinišką ažiotažą Lietuvoje sukėlusios pirmenybės pasižymėjo ne tik mūsiškių pergalėmis aikštėje, bet ir jomis tikėjusių sirgalių laimėjimais lažybų punktuose. Dar pirmenybių metu plačiai nuskambėjo sėkmės istorija apie vieno "TonyBet" žaidėjo laimėtus 40 tūkstančių litų.

Sužinojęs, apie tai, jog laimėjo solidų piniginį prizą, Martynas net kelis kartus pasitikslino ar tai ne pokštas: „Iš pradžių net nepatikėjau, turėjau kelis kartus pasitikslinti ar tikrai laimėjau, ar nejuokaujate. Jaučiuosi iš ties puikiai, tarsi pakylėtas, labai geros emocijos, o kam jos tokios nebūtų?“ laimėjimu džiaugėsi panevėžietis.

Praėjusį trečiadienį vykusiame finaliniame lažybų bendrovės "TonyBet" Auksinės Garantijos žaidime paaiškėjo didžiojo žaidimo prizo, 11 tūkst. 651 euro laimėtojas. Juo tapo jaunas durų montuotojas iš Panevėžio. Internetinėje lažybų svetainėje slapyvardžiu „gold“ (liet. auksas – aut. past.) pasivadinęs žaidėjas neslėpė, kad galbūt ir ši detalė prisidėjo prie jo sėkmės žaidime.

„Lažybose esu naujokas, man tai visiškai nauja patirtis,“ - atvirai pasakojo Martynas. Tam, kad laimėtų įspūdingą pinigų sumą, jam užteko savo sąskaitą pasipildyti vos 30 litų: “Užsiregistravau prieš Pasaulio krepšinio čempionatą. Domiuosi krepšiniu, todėl nusprendžiau išbandyti jėgas lažybose. Žinojau, kad vyksta žaidimas kuriame galima laimėti 10 tūkstančių eurų, tačiau ypatingai nesigilinau, nes kol nieko panašaus nesi laimėjęs tai ir netiki, kad kažkada gali pasisekti. Pasaulio čempionato metu laimėjau šiek tiek pinigų, bet sumos buvo labai nedidelės. Šis laimėjimas man tikrai kol kas yra didžiausias.“

Paklaustas kaip į laimėjimą reagavo artimieji, Martynas juokavo: „Žinoma, draugai visada žiūrės su pavydu (juokiasi), o šeima, be abejo, džiaugiasi.“ Tuo tarpu pasiteiravus apie ateities planus, Martynas nebuvo linkęs skubėti: „40 tūkstančių litų – iš ties dideli pinigai, tai maždaug metų darbo atlygis, tačiau žinote, aš toks žmogus – kol neturiu saujoj, tol nieko neplanuoju, kad vėliau netektų nusivilti. Dabar turėsiu daugiau laiko apie tai pagalvoti. Vis dėlto, manau, jog geriausia pinigus būtų investuoti į savo verslą.“

Tiesa, Martynas – ne vienintelis panevėžietis, galintis pasidžiaugti tokio dydžio laimėjimu. Kovo mėnesį Aukštaitijos sostinėje vykusio LKF taurės finalo ketverto metu už taiklų metimą iš aikštės vidurio, "TonyBet" vienam vietos krepšinio gerbėjui padovanojo 50 tūkstančių litų.

Auksinės Garantijos žaidimo sėkme džiaugėsi ir lažybų bendrovės atstovai: „Iš tiesų žaidimas pasiteisino su kaupu – mūsų klientai jame dalyvavo labai aktyviai, tai patvirtina daugiau nei 11 tūkstančių žaidime dalyvavusių bilietų.“ Jie taip pat patvirtino, kad didžiulio žaidėjų dėmesio susilaukęs žaidimas bus organizuojamas ir ateityje.

Lažybų bendrovė TonyBet nuo 2010 metų yra viena pagrindinių Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjų. Be Lietuvos bendrovė veikia dar 6 šalyse ir rinkoje yra žinoma kaip viena geriausių krepšinio lažybų bendrovių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius