Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

2014-ųjų pasaulio futbolo čempionatas – svajonė ar košmaras?

Kiekvienas iš mūsų turime savo likimą, bet tu turi galimybę rinktis: bijoti, arba būti bebaimiu, medžioti, arba būti medžiojamu, gyventi arba mirti. Dabar arba niekada. Viskas juoda arba balta. Viskas arba nieko. Kokį 2014 metų pasaulio futbolo čempionatą renkiesi tu?
Lionelis Messi
Lionelis Messi / youtube.com

Iki didžiausios futbolo šventės Brazilijoje likus mažiau nei 3 savaitėms, Argentinos rinktinės futbolininkas Lionelis Messis pristatė savo čempionato svajonę, kurioje galima išvysti tokius futbolo profesionalus kaip Danį Alvesą, Luisą Suarezą ar net Bastianą Schweinsteigerį ir Xavi.

Kiekvienam futbolininkui pasaulio čempionatas, tai, galbūt, vienintelė galimybė savo karjeroje laimėti planetos čempionų taurę. Todėl specialiai šiam čempionatui sukurtas vaizdo klipas parodo, kad kiekvienas futbolininkas į Braziliją atvažiuoja nugalėti. Nes yra tik vienas būdas iškelti čempionų taurę savo rankose - gyventi ir žaisti. Viskas arba nieko.

Pasaulio futbolo čempionate pasirinkimo galimybę turės ne tik žaidėjai, bet ir kiekvienas žiūrovas bei sirgalius. Specialiai čempionatui sukurta pagrindinio rėmėjo „adidas“ išmanioji programėlė „viskas arba nieko“ (allin or nothing) kiekvienam sirgaliui leis pasirinkti – dalyvauti čempionate ir gauti naujausią informaciją arba viso čempionato metu nematyti jokios komunikacijos.

Taigi, koks pasirinkimas – viskas arba nieko?

VIDEO: L.Messi sapnas - viskas arba nieko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius