Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo čempionato atidarymo Brazilijoje organizatoriai pataria žiūrovams: nevėluokite

Popmuzikos superžvaigždė Jennifer Lopez, šimtai šokėjų, būgnininkų ir gimnastų, abiejų kojų nevaldantis žmogus, kuris paspirs kamuolį vilkėdamas robotiniu kostiumu, ketvirtadienį pradės futbolo pasaulio čempionatą Brazilijoje.
Brazilijoje nekantriai laukiama futbolo čempionato atidarymo
Brazilijoje nekantriai laukiama futbolo čempionato atidarymo / „Scanpix“ nuotr.

Po vėlavimų atliekant parengiamuosius darbus, organizatoriai prieš atidarymo ceremoniją, kuri prasidės 15 val. 15 min. vietos (21 val. 15 min. Lietuvos) laiku, gerbėjams turi vieną pagrindinę žinią: nevėluokit.

„Prašom, atvykite čia iš anksto“, – sakė brazilų dainininkė Claudia Leitte. Ji per atidarymo ceremonijos finalą drauge su J.Lopez, reperiu Pitbulliu ir brazilų būgnininkų kolektyvu „Olodum“ atliks oficialią pasaulio čempionato dainą „We Are One“.

Prieš pat atidarymo ceremoniją buvo abejonių, ar dalyvaus J.Lopez, kuri, kaip pranešė žiniasklaida, neseniai išsiskyrė su draugu, šokėju Casperu Smartu.

FIFA sekmadienį paskelbė, kad dainininkė dėl „prodiusavimo problemų” pasitraukė iš ceremonijos. Tačiau iki čempionato atidarymo likus dviem dienoms, FIFA pranešė, kad ji vis dėlto dalyvaus.

VIDEO: Pitbull ft. Jennifer Lopez - We Are One

„We Are One“ „YouTube“ buvo peržiūrėta daugiau kaip 75 mln. kartų, bet kai kurie kritikai peikė ją ir sakė, kad ji yra nuviliantis tokių pasaulio čempionato klasika tapusių dainų kaip Ricky Martino 1998-ųjų „Cup of Life“ ir Shakiros 2010-ųjų „Waka Waka“ tęsinys.

Daugiau kaip 60 tūkst. žmonių, tarp jų – 12 valstybių vadovai ir Jungtinių Tautų (JT) generalinis sekretorius Ban Ki-moonas, San Paulo „Corinthians Arena“ stebės atidarymo ceremoniją ir Brazilijos rinktinės rungtynes su Kroatijos komanda. Maždaug milijardas žmonių visame pasaulyje renginį turėtų stebėti per televiziją.

Per 25 minučių trukmės ceremoniją pasirodys daugiau kaip 600 artistų, tarp jų – akrobatai, batutininkai, kovos meno kapueiros atstovai, artistai su kojokais.

Per 25 minučių trukmės ceremoniją pasirodys daugiau kaip 600 artistų, tarp jų – akrobatai, batutininkai, kovos meno kapueiros atstovai, artistai su kojokais.

„Ši atidarymo ceremonija yra duoklė Brazilijai ir jos lobiams: gamtai, žmonėms, futbolui“, – sakoma meno direktorės, belgės Daphne Cornez pareiškime.

Ji sakė, kad vienas jos tikslų buvo pademonstruoti šios didžiulės Pietų Amerikos valstybės, kurioje gyvena 200 mln. žmonių, įvairovę.

Tačiau daugumos kitų detalių D.Cornez neišdavė.

Ceremonijoje dalyvausiantys atlikėjai prieš repeticijas turėdavo atiduoti savo mobiliuosius telefonus, kad nebūtų jokių slapta padarytų asmenukių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius