Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į namo grįžtančios Ispanijos rinktinės lėktuvą trenkė žaibas, o nusileidę futbolininkai pabėgo nuo oro uoste laukusių sirgalių

Pasaulio futbolo čempionės titulą gynusi ir jį praradusi Ispanijos futbolo rinktinė antradienį vidurdienį nusileido Madrido „Barajas“ oro uoste. Jau mažiausiai aštuonerius metus prie pompastiško sutikimo pripratusi ispanų ekipa šįkart minios gerbėjų nesulaukė. Jie nelaukė net ir įširdusių futbolo aistruolių, kurie galėtų pareikšti savo dievukams krūva pretenzijų dėl nesėkmingo futbolininkų pasirodymo planetos čempionate Brazilijoje. Saujelei į oro uostą susirinkusių gerbėjų futbolininkai nepasirodė.
Ispanijos futbolo rinktinė sugrįžo namo
Ispanijos futbolo rinktinė sugrįžo namo / actualidades.es

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Iberia“ oro linijų bendrovės lėktuvu, reisu 2907, antradienį 12 valandą iš Brazilijos atskrido Ispanijos futbolo rinktinė, kuriai šių metų pasaulio pirmenybės buvo vienos blogiausių per pastaruosius dvylika metų – dar nė karto Ispanija planetos pirmenybėse, grupės varžybose, nepralaimėjo dvejų rungtynių iš eilės ir prieš trečiojo turo kovas jau neturėjo šansų tęsti kovą dėl apdovanojimų, rašo „Marca“.

Ispanijos futbolininkai iš lėktuvo išlipo lyg įelektrinti. Gal tam įtakos ir turėjo faktas, kad skrendant namo į „Iberia“ lėktuvą trenkė žaibas, tačiau kitų pasekmių, išskyrus futbolininkų susierzinimą, jis nesukėlė.

Futbolininkai atsukinėjo žurnalistams nugaras, tyla atsakydavo į užduodamus klausimus, o iš oro uosto „pasitraukė“ pro tarnybinius oro uosto vartus. Fotografai galėjo tik nufotografuoti iš lėktuvo lipančius žaidėjus, tačiau jiems neteko pagauti kadrų, kuriuose futbolininkai susitinka su šeimomis.

Dalis Ispanijos futbolo rinktinės žaidėjų iš lėktuvo išlipo vilkėdami džinsus ir lengvus marškinėlius, o kita dalis – ekipos treniruočių kostiumus. Tačiau bendrauti su ispanų žiniasklaida ir negausiu atvykimo salėje laukiančių sirgalių būriu jie nepanoro.

Ispanijos futbolininkai iš lėktuvo išlipo lyg įelektrinti. Gal tam įtakos ir turėjo faktas, kad skrendant namo į „Iberia“ lėktuvą trenkė žaibas, tačiau kitų pasekmių, išskyrus futbolininkų susierzinimą, jis nesukėlė.
 

Ketvirtame oro uosto terminale savo dievukų laukti nuo 10 valandos ryto rinkęsi futbolo aistruoliai ekipos žaidėjų taip ir nepamatė. Ir negavo jų parašų.

„Jie prarado savo veidą Brazilijoje ir dabar praranda jį Ispanijoje. Laukėme jų ne tam, kad priekaištautume, o tam, kad pabandytume futbolininkus apraminti, suteikti jiems pasitikėjimo, palaikyti juos. Bet jie išsigando“, – aiškino viena iš sirgalių.

„Nemaniau, kad jų moralė tokia žema. Gal žaidėjus taip sugniuždė Brazilijos rezultatas? Tikiuosi, kad ateityje žaidėjai elgsis kitaip“, – sakė palaikantį komandą plakatą apsikabinęs sirgalius.

Nors futbolo aistruolių būrys savo numylėtinių laukė apie valandą, pro kitas duris prasmukę žaidėjai jau pradėjo vasaros atostogas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius