Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internetas juokiasi iš brazilų, Vokietija dėkoja didvyriams: „Ačiū jums, mes jus mylime“

Vokietijos futbolo rinktinė pasiekė didžiausią visų laikų pergalę Pasaulio futbolo čempionatų pusfinaliuose. „Die mannschaft“ sutrypė šeimininkę Braziliją net 7:1. Po mačo televizijos kameros rodė iš aikštės apsiverkusį einantį Davidą Luizą, Brazilijos futbolo sirgaliai liejo įtūžį degindami vėliavas, o internetas tiesiog sprogo nuo įvairių komentarų ir juokelių.
Pele nebenori būti brazilu
Pele nebenori būti brazilu

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Futbolas yra žaidimas, kurį žaidžia 22 žmonės 90 minučių, Vokietija ką tik viską sugadino“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė legendinis Anglijos futbolo rinktinės puolėjas, o dabar žurnalistas Gary Linekeris.

Pirmajame kėlinyje sparnuotomis frazėmis garsėjantis anglas dar bandė juokauti: „Žinai, kad esi didelėje bėdoje, kuomet įvartį įmuša Sami Khedira.“

Vis dėlto, juokai greitai baigėsi, o Brazilijos futbolininkai patyrė kone didžiausią gėda savo šalies futbolo istorijoje. Jei ne Oscaro įvartis 90-ąją minutę – tai būtų didžiausias visų laikų pralaimėjimas. 1920 m. Urugvajus buvo įveikęs Braziliją 6:0, tačiau tai buvo Čilėje, o ne Brazilijoje.

Bild: „Ačiū, mes jus mylime“
Bild: „Ačiū, mes jus mylime“

Futbolas yra žaidimas, kurį žaidžia 22 žmonės 90 minučių, Vokietija ką tik viską sugadino.

„Nacionalinio himno giedojimas, sako, rodo atsidavimą. Tai visiškai nieko nereiškia išėjus į aikštę. Rodykite savo atsidavimą aikštėje“, – „Twitter“ rašė buvęs Anglijos rinktinės gynėjas Rio Ferdinandas.

Vokietijos žiniasklaida netvėrė iš pasitenkinimo. „Bild“ pagrindiniame tinklalapio puslapyje užrašė: „Ačiū, mes jus mylime.“ sport.de nedaugžodžiavo: „Be žodžių: 7:1.“

Nemiegojo ir internautai, jau pirmojo kėlinio viduryje pradėję kurti įvairius juokingus vaizdelius, kurių tikslas – pasišaipyti iš brazilų arba išaukštinti vokiečius.

Juokavo net NBA lygos „Atlanta Hawks“ klubas, savo „Twitter“ paskyroje įkėlęs snaiperio Kyle'o Korverio nuotrauką ir užrašęs: „Du Kyle'o tritaškiai ir Brazilija grįžta į rungtynes“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius