Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jamesas Rodriguezas rezultatyviausio žaidėjo titulą šventė prie televizoriaus

Į rezultatyviausio žaidėjo titulą prieš sekmadienio Pasaulio futbolo čempionato finalo mačą pretendavo trys futbolininkai. Kolumbijos rinktinės lyderis Jamesas Rodriguezas savo sąskaitoje turėjo 6 įmuštus įvarčius Brazilijoje, tačiau jis savo pasirodymą jau buvo baigęs. Aplenkti kolumbietį galėjo tik Argentinos žvaigždė Lionelis Messi, kurio sąskaitoje buvo 4 įvarčiai ir Vokietijos rinktinės futbolininkas Thomas Mulleris.
Jamesas Rodriguezas
Jamesas Rodriguezas / „Scanpix“ nuotr.

 Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Lemiamą Pasaulio futbolo čempionato kovą J.Rodriguezas stebėjo namie su šeima ir draugais. Artėjant mačo pabaigai, kepurėlę su dešimtuoju numeriu užsimaukšlinęs Kolumbijos rinktinės lyderis akylai sekė įvykius aikštėje – ar kam nors iš varžovų pasiseks pasivyti ar aplenkti pagal įmuštų įvarčių skaičių.

Kai tik nuskambėjo finalinis teisėjo švilpukas, skelbiantis, kad Vokietija tapo planetos čempione, nuo kėdės pašoko ir J.Rodriguezas. Jis džiaugėsi iškovotu titulu – rezultatyviausio čempionato žaidėjo vardu. Futbolininką sveikino ne tik šeima, bet ir gausus draugų būrys.  

VIDEO: Jameso Rodriguezo džiaugsmas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius