Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV rinktinės treneris Jurgenas Klinsmannas: „Norime pastatyti Cristiano Ronaldo į vietą“

JAV rinktinės vyriausiasis treneris Jurgenas Klinsmannas teigia, kad jo treniruojami futbolininkai pasiruošę „pastatyti Cristiano Ronaldo į vietą“, kai JAV ir Portugalija susikaus svarbiose G grupės rungtynėse.
JAV futbolo rinktinės treneris Juergenas Klinsmannas
JAV futbolo rinktinės treneris Juergenas Klinsmannas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Futbolo specialistas iš Vokietijos prasitarė, kad reikalaus iš savo žaidėjų nuolat spausti kiekvieną portugalų rinktinės futbolininką. Pasak stratego, taip amerikiečiai galės parodyti, kad yra tokie pat geri pasaulinio lygio žaidėjai kaip ir portugalai.

„Jaučiu didelę pagarbą Cristiano Ronaldo ir visiems varžovų futbolininkams, kurie rungtyniauja dideliuose klubuose ir žaidžia Čempionų lygoje. Tačiau artėjantis susitikimas yra puiki proga įrodyti, ko esame verti. Tai proga sužaisti geriau nei esame įpratę ir pastatyti varžovus į savo vietą. Norime pastatyti Cristiano Ronaldo į savo vietą“, – drąsiai kalbėjo J.Klinsmannas.

„Norime, kad tai būtų mūsų geriausios rungtynės. Esame tam pasiruošę, pasirengimui skyrėme labai daug laiko. Nesibaiminame nei vieno jų futbolininko. Aišku, visus oponentus gerbiame, tačiau esame pasiruošę pergalei“, – užtikrino vokietis.

Tuo tarpu JAV rinktinės vartininkas Timas Howardas atskleidė, kad dieną prieš susitikimą J.Klinsmannas uždraudė žaidėjams kalbėti apie Portugalijos rinktinę.

„Turi žinoti savo varžovą, bet nuo šeštadienio ryto niekam neleidžiama kalbėti apie Portugaliją. Turime susikoncentruoti į savo žaidimą. Nenorime pernelyg daug mąstyti apie priešininką. Tai gerai iš gynybos į puolimą pereinanti komanda. Tačiau mes neblogai kontroliuojame kamuolį, tad turime tai išnaudoti, priversti juos gintis ir atsitraukti prie savų vartų“, – tvirtino vartų sargas.

JAV ir Portugalijos rinktinių akistata vyks artėjančią naktį, 1 valandą Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius