-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jamesas Rodriguezas įmušė 6-ąjį įvartį ir važiuoja namo, brazilai su sužeistu Neymaru keliauja į pusfinalį – 2:1

Antrajame Pasaulio futbolo čempionato ketvirtfinalyje susitiko Pietų Amerikos atstovai – Brazilija ir Kolumbija. Kolumbietis Jamesas Rodriguezas įmušė jau šeštąjį įvartį Pasaulio čempionate, tačiau į pusfinalį savo rinktinės išvesti nesugebėjo. Vokietija susitiks su šeimininkais brazilais, kurie šventė pergalę 2:1 po taiklių Thiago Silvos ir Davido Luizo smūgių.
Neymaras ant neštuvų
Neymaras ant neštuvų / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Brazilija – Kolumbija 2:1

Brazilai anksti nuramino savo sirgalių širdis ir į priekį išsiveržė jau septintąją rungtynių minutę. Thiago Silva išvedė brazilus į priekį. Komandos kapitonas po Neymaro pakelto kampinio kyštelėjo koją ir pasiuntė kamuolį į vartus. Savo darbo neatliko Kolumbijos rinktinės gynėjai. Kolumbiečiai bandė atsigauti po ankstyvo nokdauno, tačiau taip ir nesugebėjo per pirmąją rungtynių dalį pataikyti į vartų plotą.

69-ąją minutę Davidas Luizas padvigubino brazilų pranašumą. Gynėjas tiesiog nuostabiai realizavo baudos smūgį ir pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą. Tai antrasis futbolininko įvartis šiame čempionate.

80-ąją minutę buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Po Julio Cesaro pražangos prieš C. Baccą teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į Brazilijos rinktinės vartus. Jį realizavo Jamesas Rodriguezas, kuris su šešiais įvarčiais vis dar pirmauja kovoje dėl rezultatyviausio žaidėjo vardo.

Per likusį laiką kolumbiečiai atakavo varžovų vartus, tačiau išlyginamojo įvarčio nesukūrė.

Rungtynių pabaigoje ant neštuvų stadioną paliko Neymaras. Jį pakeitė Henrique. Brazilas gavo smūgį keliu į nugarą. Tai gali būti rimta netektis Brazilijos rinktinei.

Pirmajame Pasaulio futbolo čempionato pusfinalyje susitiks Vokietija ir Brazilija.

Kolumbija į varžybų ketvirtfinalį pateko pirmą kartą įstorijoje. Patekimas į pusfinalį būtų  buvęs dar vienas žingsnis į priekį šiai Pietų Amerikos tautai.

Rungtynių statistika: Brazilija – Kolumbija 2:1

Smūgiai 12 – 11
Smūgiai į vartus 6 – 5
Kampiniai 4 – 6
Nuošalės 0 – 3
Pražangos 31 – 23
Geltonos kortelės 2 – 2
Kamuolio kontrolė 52 proc. – 48 proc.

Antrasis kėlinys: Brazilija – Kolumbija 2:1

88 min. Ant neštuvų stadioną paliko Neymaras. Jį pakeitė Henrique. Brazilas gavo smūgį keliu į nugarą.

80 min. 11 METRŲ BAUDINYS. Po Julio Cesaro pražangos prieš C. Baccą teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į Brazilijos rinktinės vartus. Jį realizavo Jamesas Rodriguezas, kuris su šešiais įvarčiais dar labiau sustiprino savo pozicijas kovoje dėl rezultatyviausio žaidėjo vardo.

72 min. Mario Yepesas gavo geltoną kortelę.

70 min. C. Bacca pakeitė Teófilo Gutiérrezą.

​69 min. ĮVARTIS. Davidas Luizas padvigubino brazilų pranašumą. Gynėjas tiesiog nuostabiai realizavo baudos smūgį ir pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą. Tai antrasis futbolininko įvartis šiame čempionate.

68 min. Jamesas Rodriguezas gavo geltoną kortelę.

67 min. Kamuolys atsidūrė Brazilijos rinktinės vartuose, tačiau buvo užfiksuota nuošalė.

64 min. Neymaras uždirbo baudos smūgį, tačiau nuo jo apsigynė vartininkas D.Ospina. Iškart po to prieš jį prasižengė T.Silva, kuris užsidirbo geltoną kortelę ir turės praleisti kitas rungtynes.

58 min. Neblogą ataką surengė išlyginamojo įvarčio siekiantys kolumbiečiai. Po J.Rodriguezo perdavimo į vartus nusitaikė Guerinas, tačiau kamuolys skriejo per aukštai.

46 min. Kolumbijos rinktinėje A.Ramosas pakeitė V.Ibarbo.

Pirmasis kėlinys: Brazilija – Kolumbija 1:0

45 min. Baigėsi pirmasis, gana intensyvus rungtynių kėlinys. Brazilams priklausė kamuolio kontrolė ir sukurtų progų pranašumas. Pagal smūgius brazilai pirmavo 11:4, pagal smūgius į vartų plotą – 4:0.

43 min. Baudos smūgį Kolumbijos vartų link uždirbo Neymaras. Pats jį bandė ir realizuoti, tačiau kamuolys skriejo virš vartų.

35 min. Kolumbiečiai po brazilų pražangos užsidirbo baudos smūgį 19 metrų atstumu nuo vartų, tačiau Jameso Rodriguezo smūgis buvo lengvai blokuotas.

28 min. Kolumbijos vartininkas ir toliau turėjo darbo. Dar kartą pavojingai atakavo Hulkas. Brazilai žaidžia lyg ant sparnų.

20 min. Kolumbiečiai atsigavo po pirminio šoko, tačiau brazilai ir vėl apipylė varžovus atakomis. Po Hulko bandymo komandą teko gelbėti vartininkui D.Ospinai.

7 min. ĮVARTIS. Thiago Silva išvedė brazilus į priekį. Komandos kapitonas po Neymaro pakelto kampinio kyštelėjo koją ir pasiuntė kamuolį į vartus. Savo darbo neatliko Kolumbijos rinktinės gynėjai.

5 min. C.Sanchezas prasižengė prieš Fredą ir buvo paskirtas baudos smūgis Kolumbijos vartų link. Neymaro smūgiuotas kamuolys skriejo šalia vartų.

1 min. Didžiulė atsakomybė Brazilijos rinktinei, už kurios stovi čempionų taurės ištroškusi tauta. Kolumbiečiai vaikosi sensacijos ir tikisi nuliūdinti savo varžovus.

Startinės rinktinių sudėtys:

Brazilija: J.Cesaras, T.Silva, D.Luizas, Fernandinho, Marcelo, Hulkas, Paulinho, Fredas, Neymaras, Oscaras, Maiconas.

Kolumbija: D.Ospina, C.Zapata, M.Yepesas, C.Sanchezas, P.Armero, T.Gutierrezas, J. Rodriguezas, J.Cuadrado, F.Guarinas, V.Ibarbo, C.Zuniga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius