Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Luiso Suarezo pasiteisinimas: „Tai nebuvo įkandimas“

Keturiems mėnesiams nuo futbolo atskirtas Urugvajaus futbolo rinktinės bei anglų „Liverpool“ klubo puolėjas Luisas Suarezas teigia neturėjęs jokių ketinimų kąsti Italijos rinktinės gynėjui Giorgio Chielliniui.
Luisas Suarezas džiaugiasi įvarčiu su komandos draugais
Luisas Suarezas džiaugiasi įvarčiu su komandos draugais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

FIFA sulaukė žinių iš Urugvajaus futbolo federacijos dėl sprendimo keturiems mėnesiams uždrausti bet kokią su futbolu susijusią veiklą L.Suarezui. Ji rašys apeliaciją.

Tuo tarpu laiške FIFA organizacjai, gautame birželio 25 d., pats futbolininkas rašo: „Tai jokiu būdu neįvyko taip, kaip jūs apibūdinate. Tai nebuvo įkandimas ar ketinimas įkąsti“.

„Liverpool“ klubo puolėjas teigia neva po kontakto griuvęs ant G.Chiellinio: „Po kontakto praradau pusiausvyrą ir kritau ant savo oponento peties“.

„Tuo metu veidu atsitrenkiau į žaidėją, dėl ko pajutau nedidelį skruosto sumušimą bei dantų skausmą“, – laiške tvirtino 27-erių metų urugvajietis.

Visgi septynių žmonių komisija tokius argumentus atmetė ir incidentą apibūdino kaip „tyčinį, sąmoningą ir neišprovokuotą“ bei prie jau minėtos keturių mėnesių diskvalifikacijos paskyrė 66 tūkstančių svarų sterlingų piniginę baudą.

Be to, L.Suarezas Urugvajaus rinktinei negalės atstovauti devyniuose oficialiuose mačuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius