-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinė „brazuca“ stotelė – Meksikoje

Likusios savaitės iki pasaulio futbolo čempionato naktimis užmigti neleidžia ne tik komandų treneriams, žaidėjams ir sirgaliams. „brazuca“ kamuolys, turintis 6 integruotas vaizdo kameras skuba aplankyti paskutiniąją šalį, prieš nusileisdamas Brazilijoje, kuri kartu su visu pasauliu visą mėnesį gyvens vien tik futbolo ritmu.
2014 metų „Brazuca“
2014 metų „Brazuca“

Meksika – paskutinioji kamuolio stotelė. Čia susitiksime su nacionalinės futbolo rinktinės žaidėjais Chuanu Karlosu Valenzuela ir Marku Fabianu. Būtent jie atskleis, kuo šis čempionatas jų komandai ir kiekvienam žaidėjui yra ypatingas. Ir kaip ši rinktinė yra pasiruošusi susitikimams su savo varžovais futbolo aikštelėje. Jie tiki savimi, o visa šalis tiki jais. Todėl yra tik vienintelis tinkslas – laimėti šį Pasaulio futbolo čempionatą. Kai įžengi į aikštelę, turi laimėti.

„brazuca“ kamuolys taip pat turėjo galimybę apsilankyti viename žymiausių futbolo stadionų visame pasaulyje – Azteca. Čia kalbinti šalies sporto žurnalistai sutiko, kad šie metai buvo įtempti jų rinktinei. Ji turėjo išmokti savo klaidas, viską palikti praeityje ir gyventi čia ir dabar. Pasaulio futbolo čempionatas – vienintelis jų tikslas.

Paskutinius kamuolio kelionės nuotykius galite stebėti specialiai sukurtame „adidas“ futbolo kanale YouTube. O naujausią informaciją apie „brazuca“ kamuolį sekti socialinio tinklo Twitter paskyroje @brazuca.

VIDEO: "brazuca" Meksikoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius