-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Thierry Henry ir Diego Maradona nesutaria dėl Lionelio Messi vaidmens Argentinos komandoje

Nors kol kas Argentina čempionate laimėjo abi grupės rngtynes, o vienu iš geriausių pasaulio futbolininku laikomas Lionelis Messi mušė įvarčius abiejose rungtynėse, tačiau specialistai mano, kad tokio žaidimo nepakaks tam, jog Argentina laimėtų pasaulio čempionatą. Legendiniai praeities futbolininkai Thierry Henry ir Diego Maradona diskutuoja apie tai, ko trūksta šiai komandai ir koks turėtų būti L.Messio vaidmuo.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Th.Henry teigia, kad L.Messi negali vienas užkelti komandos ant Pasaulio futbolo čempionato nugalėtojų pakylos. Jo nuomone, jei komanda nori pasiekti turnyro finalą, Argentinos futbolo žvaigždei būtina komandos draugų pagalba.

„Messi nežaidžia vienas, todėl šnekėti reikia apie visą Argentinos komandą, – situaciją komentavo buvęs LMessi komandos draugas „Barcelona“ klube Th.Henry. – Jei Argentina laimės, natūralu, kad gerai žais ir jis, bet jo komandos draugai privalo jam padėti. Ar atėjo laikas šiai šaliai laimėti? Jie nelaimėjo Pasaulio čempionato jau kurį laiką, todėl negalima sakyti, jog čia yra Messi problema. Komanda turi žaisti vieningai, sunkiai dirbti ir tik tada pamatysime Messi žaidžiant geriausiai kaip jis gali.". 

Buvęs Argentinos rinktinės futbolininkas ir treneris Diego Maradona mano, kad L.Messi turėtų žaisti geriau ir lygina jį su Brazilijos žvaigžde beilyderiu Neymaru. 

Buvęs Argentinos rinktinės futbolininkas ir treneris Diego Maradona mano, kad L.Messi turėtų žaisti geriau ir lygina jį su Brazilijos žvaigžde beilyderiu Neymaru. 

D.Maradona teigia, jog nepaisant to, kaip sunkiai sekėsi Neymarui įsitvirtinti „Barcelona“ ekipos gretose, jo puikus žaidimas Pasaulio futbolo čempionate turėtų būti pavyzdys keturiskart geriausiu planetos futbolininku pripažintam L.Messi.

„Brazilija pasitiki Neymaru ir jis įrodė, kad gali atlaikyti jam užkrautą atsakomybės naštą, – šnekėjo D. Maradona. – Argentinos fanai turėtų tikėtis iš Messi to, ką Neymaras duoda Brazilijai. Jis įmušė du gražius įvarčius, bet pats turnyras mūsų rinktinei klostosi vidutiniškai. Messi kaip komandos lyderis turėtų duoti dar daugiau.“ 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius