-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

19 raudonų kortelių per rungtynes!

Teisėjas, dirbęs rungtynėse tarp Ispanijos „Recreativo Linense” ir „Saladilio” komandų per rungtynes parodė 19 raudonų kortelių. Rungtynės buvo nutrauktos 54 minutę, rezultatu 1:0 pirmaujant šeimininkams, kuomet prasidėjo masinės muštynės.
Raudona kortelė
Raudona kortelė / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Raudona

Kaip rašo Ispanijos dienraštis „Marca”, šios rungtynės vyko Kadiso provincijos lygoje, o tai yra 7 pagal pajėgumą Ispanijos divizionas. 54 minutę „Recreativo” futbolininkas Francis susistumdė su priešininku Davidu Agilaru. Į konfliktą įsivėlė ir kiti žaidėjai, bei į stadiono žaliąją veją išbėgę sirgaliai.

Rungtynių teisėjas Jose Manuel Barro Escandon nutraukė rungtynes ir pasislėpė persirengimo kambaryje. Nurimus aistroms jis grįžo į aikštę ir padalino abiejų komandų futbolininkams po 9 raudonas korteles. Dar vieną jis buvo parodęs rungtynių pradžioje.

„Recreativo” treneris Sebastianas Naranho labia stebėjosi šiuo teisėjo sprendimu – jo nuomone, futbolininkai ir žiūrovai tiesiog bandė išskirti besikivirčijusius, bei elgėsi neagresyviai vienas kito atžvilgiu. Jis taip pat pabrėžė, jog nežino, kas iššaukė tokią griežtą teisėjo reakciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius