Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

A lygoje „Sūduva“ pakilo į antrąją vietą

Trečiadienį Lietuvos futbolo stadionuose vyko vienerios atidėtos A lygos rungtynės, kuriose Marijampolės „Sūduva“ permainingoje dvikovoje antrajame kėlinyje privertė pasiduoti Tauragės „Taurą“ ir įsitvirtino antroje čempionato rikiuotės vietoje, rašo LFF.lt.
„Sūduva“ (balta apranga) palaužė „Taurą“
„Sūduva“ (balta apranga) palaužė „Taurą“. / K.Linkevičiaus/fksuduva.lt nuotr.

Atidėtose rungtynėse Marijampolėje „Tauras“ pirmavo po įspūdingo Nerijaus Mačiulio įvarčio – saugas pasižymėjo neatremiamu smūgiu iš 18 metrų. Tačiau po pertraukos „Sūduva“ dviem greitais įvarčiais persvėrė rezultatą. 50 min. tiksliai į „Tauro“ vartų kampą smūgiavo Andrius Urbšys, o po kelių minučių Liu Chao spirtą kamuolį į savo vartus nukreipė Orestas Buitkus. Rungtynių pabaigoje „Sūduvos“ pergalę įtvirtino Audrius Brokas – 3:1.

„Pirmasis kėlinys nepavyko. Varžovai neblogai gynėsi, buvo sunku surasti spragų jų gynyboje, o praleidome po pirmo smūgio. Per pertrauką su vyrais pakalbėjome griežčiau ir antrasis kėlinys buvo kitoks“, – klubo svetainei sakė „Sūduvos“ treneris Donatas Vencevičius.

„Neįsivaizduoju, kas atsitiko. Gal reikės eiti užpirkti mišias? Vėl įsimušėme įvartį į savo vartus. Tačiau nepaisant nesėkmės, pirmajame kėlinyje taktiškai sužaidėme labai gerai. Du greiti įvarčiai antrojo kėlinio pradžioje išmušė iš vėžių“, – teigė „Tauro“ treneris Gedeminas Jarmalavičius.

Kitas A lygos turas bus žaidžiamas sekmadienį. Susitiks „Atletas“ ir „Tauras“, „Kruoja“ ir „Šiauliai“, „Mažeikiai“ ir „Sūduva“ bei „Žalgiris“ ir „Ekranas“.

A lygos 17 turo nukeltų rungtynių statistika:

Sūduva (Marijampolė) – Tauras (Tauragė) 3:1 (0:1)
Teisėjas: S.Slyva (Kaunas), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: 50 min. A.Urbšys, 54 min. O.Buitkus („Tauras“ į savo vartus), 90+1 min. A.Brokas („Sūduva“); 29 min. N.Mačiulis („Tauras“)
Įspėjimai: 52 min. M.Grigalevičius („Tauras“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius