Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ajax“ gynėjas Stefano Denswilas prieš mačą su „Barcelona“: „Messi? Suvalgysiu jį gyvą“

Amsterdamo „Ajax“ komandos gynėjas Stefano Denswilas prieš pirmąsias šio sezono UEFA Čempionų lygos rungtynes su „Barcelona“ klubu teigė, kad kiekviename mače jo pareiga yra susitvarkyti su priešininkų puolėjais – tai jis pasirengęs padaryti ir su Lioneliu Messi.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Žaisti prieš Lionelį Messi yra košmaras? Galbūt. Taip, tai yra sunkus, tačiau esu „Ajax“ gynėjas, tad kiekvienose rungtynėse būnu pasirengęs suvalgyti priešininkų puolėjus gyvus, nesvarbu, jų pavardė Messi ar kitokia“, – „De Telegraaf“ žurnalistams sakė S.Denswilas.

20-metis gynėjas su Amsterdamo komanda UEFA Čempionų lygos sezoną pradės trečiadienį. „Ajax“ ir „Barcelona“ klubai susikaus Katalonijos sostinės Barselonos „Camp Nou“ stadione. Įdomu, kad šios komandos oficialiose rungtynėse susitiks pirmą kartą istorijoje.

„Man šios rungtynės bus puiki proga palyginti savo pajėgumą su kitomis Europos žvaigždėmis. Tokiose rungtynėse išmoksti daugiau nei dešimtyje Nyderlandų futbolo lygos susitikimų kartu sudėjus.

Visi vaikai svajoja užaugę žaisti „Barcoje“, tačiau ne ką blogiau yra ir būti kitoje barikadų pusėje. Asmeniškai man bus labai smagu rungtyniauti prieš L.Messi – jei sugebėčiau jį sustabdyti, tai itin sutvirtintų pasitikėjimą savimi“, – kalbėjo S.Denswilas.

„Ajax“ ir „Barcelona“ rungtynės trečiadienį vyks 21 val. 45 min. Lietuvos laiku. H grupėje be šių ekipų taip pat varžysis „Milan“ ir Glazgo „Celtic“ ekipos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius