Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arjenas Robbenas niršo po fiasko rungtynėse su Islandija: „Reikia pažiūrėti į veidrodį“

Pirmadienio vakarą Nyderlandų futbolo rinktinė 2016 metų Europos futbolo čempionato atrankos rungtynėse 0:2 nusileido Islandijai. Tai buvo jau antras olandų pralaimėjimas per trejas rungtynes.
Arjenas Robbenas
Arjenas Robbenas / „Scanpix“ nuotr.

Olandus palaidojo du Gylfi Sigurdssono įvarčiai. Po trejų rungtynių jie turi vos tris taškus. 

Pykčio dėl tokio rezultato po rungtynių neslėpė Miuncheno „Bayern“ žvaigždė Arjenas Robbenas: „Tai buvo neverta Nyderlandų vardo. Mes patys tai sau pasidarėme. Turime žiūrėti į save. Turiu atsargiai kalbėti, nes esu labai piktas. Nenoriu rodyti pirštais, bet tai, kas šiandien nutiko, neturėtų būti mūsų lygyje.“

Negalime manyti, kad esame geri, nes mes tokie nesame.

Pasaulio futbolo čempionate Nyderlandai 5:1 sutriuškino ispanus, tačiau, anot futbolininko, visa tai jau praeitis: „Negalime nieko lyginti. Turime pasižiūrėti į veidrodį. Negalime manyti, kad esame geri, nes mes tokie nesame. „Euro 2016“ vyks už dvejų metų ir mes norime ten būti. Bet daug kas dar turi atsitikti, kad mums tai pavyktų.“

Robinas van Persie gynė komandos trenerį Guusą Hiddinką, kuris po to, kai perėmė rinktinės vairą iš Louiso van Gaalo, pralaimėjo trejas rungtynes iš keturių.

„Nesąžininga kaltinti trenerį. Jis dirba fantastiškai. Islandai tiesiog laukė mūsų klaidų. Padarėme per daug klaidų kontroliuodami kamuolį ir individualiose dvikovose. Aš vis dar turiu vilties. Niekas dar nenuspręsta. Mes padarysime viską, ką reikia. Nepasiduosime“, – tikino „Manchester United“ puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius