Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arsenal“ iš po Madrido „Real“ nosies tikisi nugvelbti Lucasą Silvą

Ilgą laiką su Madrido „Real“ klubu siejamas brazilas Lucas Silva į Ispaniją gali ir nepersikelti. „Cruzeiro“ klubo saugas pagal paskutinius pranešimus gali atsidurti Anglijoje, Londono „Arsenal“ ekipoje.
Lucas Silva (mėlyna apranga)
Lucas Silva (mėlyna apranga) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

21-erių kylanti Brazilijos futbolo žvaigždė nuo 2012-ųjų rungtyniauja „Cruzeiro“ komandoje ir per tą laiką spėjo įsitvirtinti startinėje sudėtyje. Saugas taip pat yra atstovavęs savo šalies U-21 rinktinei.

Brazilas išsiskiria geru aikštės matymu, tiksliais tolimais perdavimais ir galingu smūgiu. Pagal žaidimo stilių L.Silva primena prieš šį sezoną „Real“ pasilikusį Xabi Alonso.

Pasak ispanų spaudos, Madrido klubas yra pasirengęs pateikti 12 milijonų eurų pasiūlymą už futbolininką, tačiau tai yra 3 milijonais mažiau, nei tikisi gauti brazilų ekipa.

Tuo tarpu „Arsenal“ ieško pamainos aukštos žaidimo kokybės nebedemonstruojančiam saugui Mathieu Flamini ir yra pasirengęs sutikti su „Cruzeiro“ prašoma suma. Į Angliją L.Silvą Arsene’as Wengeras tikisi privilioti ir pažadėdamas daugiau žaidimo laiko nei jis gautų Madride, kur konkurencija tarp saugų yra iš ties didelė.

Praėjusių Brazilijos pirmenybių sezone čempionu tapusio „Cruzeiro“ sudėtyje L.Silva sužaidė 27 rungtynes ir pelnė 1 įvartį.

VIDEO: Lucas Silva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius