Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arsenal“ naujiems futbolininkams galės išleisti 45 mln.

Londono „Arsenal“ klubo treneris Arsenas Wengeras šią vasarą bus vienas turtingiausių Anglijos futbolo lygos trenerių, viliosiančių naujus žaidėjus į savo komandų gretas, skelbia Didžiosios Britanijos spauda.
W.Silva prie A.Wengero vadovaujamos komandos galės prisijungti tik 2011 metų sausį, kai jaunajam brazilui sukaks 18 metų
A.Wengero treniruojamo „Arsenal“ šią vasarą laukia permainos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anot pranešimų, 60 metų futbolo specialistas iš Prancūzijos naujiems talentams įsigyti turės iki 45 mln. svarų sterlingų.

Tokią įspūdingą sumą paprastai neišlaidaujančiam treneriui klubas skirs dėl išaugusio pelno ir mažėjančių skolų.

Pats A.Wengeras po pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje „Barcelona“ vienuolikei neslėpė, jog komandą būtina stiprinti.

Pasak pranešimų, „Arsenal“ vadovybė jau yra sutarusi, kad Bordo „Girondins“ (Prancūzija) puolėjas Marouane'as Chamakhas šią vasarą persikels į Londoną. Tiesa, talentingo puolėjo išpirka „Arsenal“ nieko nekainuos, nes po šio sezono baigsis žaidėjo sutartis su „Girondins“.

A.Wengero dėmesio centre yra atsidūrę ir Italijoje rungtyniaujantys, tačiau trenerių pasitikėjimą praradę arba nežibantys brazilas Felipe Melo (Turino „Juventus“) bei italas Mario Balotelli (Milano „Inter“).

Sezonui artėjant prie pabaigos vis garsėja kalbos, jog „Arsenal“ šią vasarą teks atsisveikinti su maždaug 50 mln. svarų sterlingų vertinamu komandos kapitonu ispanu Cescu Fabregu, kurį aktyviai vilioja „Barcelona“ (Ispanija) ir „Manchester City“ (Anglija), todėl A.Wengerui gali tekti dairytis pamainos ir jam.

Verta pažymėti, jog jei „Arsenal“ šį sezoną neiškovos nė vieno titulo – o vienintelė viltis jiems liko Anglijos čempionatas, kur nuo lyderio Londono „Chelsea“ atsiliekama 6 taškais – tai bus jau penktas „tuščias“ sezonas iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius