Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arsenal“ treneriui Arsene'ui Wengerui negresia atleidimas iš darbo

Londono „Arsenal” klubo vadovai pareiškė, kad komandos vyriausiasis treneris Arsene'as Wengeras gali būti ramus dėl savo ateities, mat jo atleisti tikrai niekas neketina.
Arsene'as Wengeras
Arsene'as Wengeras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Spaudoje jau buvo pasirodę pranešimų, kad A.Wengeras dėl prastų klubo rezultatų artimiausiu metu gali būti atleistas, tačiau klubo direktorius Ivanas Gazidis tokias kalbas iš karto paneigė.

„Mes nesvarstome galimybės atleisti A.Wengerą. Jis tikrai netapo blogu treneriu, tačiau spauda jį tokiu nori padaryti. Mes jokios krizės klube kol kas nematome”, – kalbėjo I.Gazidis.

Anglijos „Premier” lygoje po 5 turų „Gunners” ekipa yra iškovojusi vos vieną pergalę, kartą sužaidusi lygiosiomis bei tris kartus pralaimėjusi, dėl to komanda užima 17-ą vietą turnyrinėje lentelėje.

„Arsenal” taip pat nepavyko sėkmingai pradėti ir UEFA Čempionų lygos sezono – klubas svečiuose lygiosiomis 1:1 sužaidė su Vokietijos „Bundesliga” čempione Dortmundo „Borussia” komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius