Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arsenal“ žvaigždei – problemos dėl kiaulių gripo

Londono „Arsenal“ komandos žvaigždei meksikiečiui Carlosui Velai buvo uždrausta lankytis komandos treniruotėse, kol klubo gydytojai neįsitikino, kad 20-metis puolėjas neserga kiaulių gripu.
Londono „Arsenal“ komandos būgštavimai nepasitvirtino – C.Vela yra visiškai sveikas.
Londono „Arsenal“ komandos būgštavimai nepasitvirtino – C.Vela yra visiškai sveikas.

„Sprendžiant iš pranešimų pasaulio žiniasklaidoje kiaulių gripas yra labai rimta problema, todėl paprašėme Carloso pirmadienį neateiti į treniruotę“, - mirror.co.uk atskleidė „Arsenal“ ekipos strategas Arsene'as Wengeras.

Anot A.Wengero, įtarimai, jog C.Vela gali būti užsikrėtęs kiaulių gripu kilo todėl, kad maždaug prieš savaitę jaunąją futbolo žvaigždę Londone aplankė keli jo draugai iš gimtosios Meksikos.

Taigi puolėjas, vardan to, kad kartu su komandos draugais lietų prakaitą treniruotėse, ruošdamasi trečiadienį įvyksiančios UEFA Čempionų lygos pusfinalio varžyboms su „Manchester United“ ekipa, buvo išsiųstas pas klubo medikus.

Savaime suprantama, jog jokių panašių tyrimų niekada anksčiau nedarę „Arsenal“ klubo medikai negalėjo iš karto patikrinti ar C.Vela nėra užsikrėtęs ir buvo priversti kreiptis pagalbos į vyriausybines infekcinių ligų organizacijas.

Tik sulaukę atsakymo, kaip patikrinti ar žmogus neserga kiaulių gripu, jie pagaliau atliko visus testus ir įsitikino, jog futbolininkas yra... visiškai sveikas.

„Trečiadienį C.Vela jau galėjo treniruotis“, - tikino A.Wengeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius