Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arsene'as Wengeras prieš mačą su „Bayern“: „Mes žinome, kad mes galime“

Londono „Arsenal“ futbolo klubo strategas iš Prancūzijos Arsene'as Wengeras nenuvertina savo komandos galimybių prieš susitikimą su vokiečių Miuncheno „Bayern“ ir tvirtina, kad jo ekipa vis dar turi šansų patekti į kitą etapą.
Arsene'as Vengeras
Arsene'as Vengeras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

UEFA Čempionų lygoje antradienį „kanonieriai“ bandys pasipriešinti Josepo Guardiolos vedamai vokiečių ekipai, kuri jau pirmajame mače šventė pergalę rezultatu 2:0.

„Mes žinome, kad mes gali patekti į kitą etapą, nes tai esame padarę jau ne kartą. Mano komanda yra kokybiška ir turi ambicijų“, – pasitikėjimo nestokojo A.Wengeras.

„Žinome, kad turime varžovus pulti, tačiau taip pat žinome, kad turime apsiginti. Statistika yra ne mūsų pusėje, bet jei mes sugebėjome laimėti prieš “Inter„ 5:1, tai Europoje galimi laimėti prieš visus.

Esame turėję keletą puikių naktų Europoje, bet jei sugebėsime nugalėti “Bayern„, bus fantastiška“, – užbaigė prancūzas.

Verta paminėti, kad praėjusiame sezone bavarai pirmajame susitikime „Arsenal“ klubą nugalėjo rezultatu 3:1, tačiau Londono miesto futbolininkai Vokietijoje sugebėjo atsitiesti ir šventė pergalę, tačiau iki patekimo į ketvirtfinalį pritrūko vieno įvarčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius