Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artūras Rimkevičius karjerą tęs egzotiškame Brunėjuje

Kovo pabaigoje prie Panevėžio „Ekrano“ futbolo klubo prisijungęs puolėjas Artūras Rimkevičius žaisti persikėlė į egzotiškąjį Brunėjų.
Žaidėjas Artūras Rimkevičius keliasi į Brunėjų
Žaidėjas Artūras Rimkevičius keliasi į Brunėjų / fkekranas.lt nuotr.

Puolėjas pastaruoju metu dalyvavo peržiūroje Brunėjaus futbolo klube “Duli Pengiran Muda Mahkota”, kuris rungtyniauja Singapūro  čempionate..

„Kontraktas su Artūru Rimkevičiumi jau nutrauktas. “Ekrano„ klubui jokios teisės į šį žaidėją nebepriklauso. Jis savo karjerą tęs toli nuo Lietuvos“ – patvirtino „Ekrano“ sporto direktorius Deimantas Bička.

Mažiau nei keturis mėnesius „Ekrano“ gretose praleidęs Artūras Rimkevičius iš viso sužaidė 11 oficialių rungtynių ir pelnė 7 įvarčius. Futbolininkas visus 6 savo įvarčius A lygoje pelnė dukart pasiekdamas  “hat-trick'ą”, kuomet ungtynėse prieš Gargždų "Bangą" ir "Šiaulius" jis pelnė po tris įvarčius.

Tuo tarpu „Ekrano“ peržiūroje dalyvavę serbai Dejanas Djeničius ir Marko Vučetičius komandos treneriams paliko gerą įspūdį ir šiuo metu su futbolininkais vyksta derybos dėl finansinių sąlygų.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius