Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Atlanto“ treneris po pažeminimo Panevėžyje: „Ekranas“ ne visa galva, o visu kūnu buvo geresnis“

Po triuškinančios Panevėžio „Ekrano“ pergalės (7:0) Lietuvos čempionate prieš Klaipėdos „Atlantą“, komandų treneriai, žinoma, buvo skirtingų nuotaikų. „Atlanto“ treneris Mindaugas Jonelis teigė, jog rungtynėse „Ekranas“ buvo visapusiškai stipresnis, o „Ekrano“ treneris Valdas Urbonas džiaugėsi pademonstruotu savo komandos gražiu žaidimu bei pasiektais įvarčiais, rašo fkekranas.lt.
„Ekrano“ futbolo klubo trenerių štabas lieka nepakitęs
„Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas (c.) nesitikėjo tokios lengvos pergalės. / tst-foto.lt nuotr.

„Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas:

„Žvelgiant į varžovų sudėtį, nesitikėjau tokio rezultato. Turi gerų žaidėjų „Atlantas“, bet galbūt mūsų ekipos nusiteikimas padėjo pasiekti greitą įvartį, apie ką ir kalbėjome prieš rungtynes. Šiandien turbūt gavosi gera treniruotė. Džiugu, jog žaidėjai, kurie I rate mažiau pasižymėjo, šiandien įmušė įvarčius. Emocinis pakilimas, tie pasiekti įvarčiai yra komandos žaidimo galutinis rezultatas. Tie įvarčiai, situacijos, momentai – gero, kuriančio žaidimo pasėkmė.

Futbolininkai antrajame kėlinyje ėmė žaisti savo malonumui, nepamiršdami savo tiesioginių tikslų. Jautėsi improvizacija, įvairiapusiškumas kuriant atakas. Nelaukėme, kol varžovas ims klysti, o savo žaidimu privertėme juos daryti klaidas. Tai esminis dalykas. „Atlantui“ noriu palinkėti kantrybės, sėkmės, jog komanda rastų savyje jėgų atstovauti savo miestui.

Dabar baigėsi toks pirmas pavasario etapas. Balandžio ir gegužės mėnesiais turėjome įtemptą grafiką, dabar keturias dienas pailsėsime. Šiuo metu pagrindinis uždavinys bus pasiruošimas artėjančioms UEFA Čempionų lygos rungtynėms. Per kelias dienas žaidėjai turėtų atsipūsti, vėliau kibsime į darbą ir turėsime vėl siekti pergalių.“

„Atlanto“ vyriausiasis treneris Mindaugas Jonelis:

„Rezultatas kalba pats už save. Pakruojyje atimti taškai, mums – iškovoti. Prieš tai Marijampolėje buvo neblogos rungtynės, kurias pralaimėjome tik 0:2. 8 įvarčiai nuo „Žalgirio“, o šiandien 7 nuo „Ekrano“ – parodo komandų lygį.

„Ekranas“, sakyčiau, ne visa galva, o visu kūnu buvo geresnis visose grandyse. „Ekrano“ gynėjai žaidė užtikrintai, saugų grandis skirstė kamuolius, viskas jiems pavyko. Jei būtų realizavę visas progas, rezultatas galėjo būti dar didesnis. Planas buvo nepraleisti greito įvarčio, mums to nepavyko. Greitai praleidome įvartį. Eilę rungtynių praleidžiame kuriozinių įvarčių: gynėjas ranka nuima kamuolį nuo varžovo galvos – tai net nediskutuotina. Drausmės nebuvimas aikštėje, to pasekoje toks ir rezultatas.“

Paklausus trenerio, kiek yra tiesos ganduose, jog Klaipėdos ekipos gali susijungti, treneris atsakė, jog sezono metu vargu ar tai įmanoma.

„Šis klausimas ne man turėtų būti adresuojamas, o klubų administracijai. Nemanau, jog sezono metu tai realu. Juk tai dvi atskiros komandos, yra čempionate sužaistas vienas ratas, pradėtas antras, tad abi ekipos turėtų pasitraukti iš lygos. Mano darbas yra treniruoti komandą ir ruošti ją rungtynėms.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius