-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinės mintys“ – geriausios citatos 2012-ųjų metų futbolo pasaulyje

Nuo auksaburnių Zlatano Ibrahimovičiaus ir Mario Balotelli iki Seppo Blatterio ir pasisakymų apie Lionelį Messi – geriausios 2012-ųjų metų citatos futbolo pasaulyje. Jas atrinko futbolo naujienų svetainė goal.com.
Zlatanas Ibrahimovičius
Zlatanas Ibrahimovičius - vienas iškalbingiausių futbolininkų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

„Kojakas man dar neskambino. Man tai kelia juoką. Atrodo, kad jie kątik išlipo iš lovos. Jie pardavė [Thiago Silva PSG klubui] už 45 mln. eurų ir dabar nori pagriebti vieną mūsiškių. Jeigu jie mums pasiūlytų 25 ar 30 mln. eurų, galėtume kalbėtis, tačiau aš negaliu patikėti, kad jie siūlo 5 arba 6 milijonus. Galliani gali eiti vaidinti filmuose ir nevarginti mūsų“.

„Montpellier“ savininkas Louisas Nicollinas taip išreiškė savo nepasitenkinimą „Milan“ klubo bandymu įsigyti Prancūzijos ekipos gynėją Mapou Yanga-Mbiwa. „Milan“ prezidentą Adriano Galliani iškalbingasis prancūzas pavadino Kojaku, prisimindamas aštuntojo dešimtmečio amerikiečių komediją ir jos pagrindinį personažą Kojaką, kuris gana panašus į Milano ekipos prezidentą.

„Pele teigė, kad norint mušti 11 metrų baudinį taip, kaip aš dariau, turi būti genijus arba silpnaprotis. Aš laikau save silpnapročiu“. 2012-aisiais matėme ne vieną sėkmingą ir nelabai pasisekusį 11 metrų baudinio mušimą Panenkos stiliumi. Pats Antoninas Panenka taip apibūdino šį neįprastą būdą.

Reuters/Scanpix nuotr./Mario Balotelli
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mario Balotelli

„Man patinka Balotelli: jis dar labiau išprotėjęs negu aš. Jis gali pelnyti pergalingą įvartį, o kitą dieną padegti viešbutį“. Vienas iš Zlatano Ibrahimovičiaus iškalbos perlų.

„Balzaretti įsigyjimui reikia turėti pinigų... “Milan„ rytais negali nusipirkti net briochi (itališka bandelė), tad kam jie kalba apie žaidėjo pirkimą?“. „Palermo“ prezidentas Maurizio Zamparini dar kartą priminė „Milan“ klubo finansinius pajėgumus.

„Išeikime į lauką ir pasikalbėkime vyriškai“. Ukrainos rinktinės trenerio Olegas Blochino pasiūlymas vienam neįtikusiam žurnalistui po pralaimėtų „Euro 2012“ rungtynių Anglijai.

„Jis galėjo būti užmuštas“. „Manchester United“ treneriui Alexui Fergusonui itin nepatiko Ashley Williamso spyris kamuoliu į „raudonųjų velnių“ puolėjo Robino van Persie galvą.

„Per penkerius metus Indijoje dar nė karto nemačiau lygos trofėjaus. Jeigu čempionai net nežino kaip atrodo lygos taurė, ką mes čia dar veikiame?“. Indijos klubo „Pune FC“ bendrasavininkis Rajeevas Pirama vis dar nesupranta, kodėl investavo į futbolą.

„Prancūzijos čempionas „Montpellier“? Jei dirbčiau Paryžiaus, Liono, Marselio, Lilio arba Reno klubuose aš paimčiau dešrą ir padurčiau save į užpakalį. Jiems tai būtų didžiulis pažeminimas“. „Montpellier“ klubo savininkas Louisas Nicollinas žodžių į vatą nevyniojo, kuomet jo klubas įveikė stipriausias Prancūzijos ekipas ir laimėjo 2011/12 čempionatą.

„Jei tai priklausytų nuo manęs, trečią „Juventus“ žvaigždutę įsmeigčiau į Moratti kaktą“. Buvęs „Juventus“ klubo prezidentas Luciano Moggi taip pakomentavo Turino klubo laimėtą 30-ą „Serie A“ trofėjų.

AFP/Scanpix nuotr./D.Maradona
AFP/„Scanpix“ nuotr./Diego Maradona

„Jei Pele mano esąs futbolo Bethovenas, tada aš esu futbolo Ronnie Woodas, Keithas Richardsas ir Bono, nes esu labai aistringas“. Diego Maradona ir Pele visus metus pykosi, kuris yra (buvo) geriausias visų laikų futbolininkas.

„Kai pelnau įvartį aš nešvenčiu, nes tai yra mano darbas. Kuomet paštininkas pristato paštą juk jis nepuola švęsti“, – po ramaus įvarčio šventimo mače su „Manchester United“ teigė Mario Balotelli.

„Į mano darbo aprašymą jausmai nėra įtraukti“, - teigė „Philadelphia Union“ klubo vadybininkas, kuomet iškeitė Sebastieną Le Toux – visų laikų klubo rezultatyviausią žaidėją, kurį ypač mylėjo komandos aistruoliai.

„Šią savaitę sužinojau, kad Garry statys Mančesteryje naują pastatą. Kuom tai padės Roy Hodgsonui ir Anglijos rinktinei?“ Carlosas Tevezas patarė Garry Nevillui vienu metu užsiimti tik viena veikla.

„Statistika yra kaip mini sijonai – visko neparodo“, – teigė Stambulo „Galatasaray“ treneris Fatihas Terimas, kuomet žurnalistai prieš Čempionų lygos mačą su Klužo CFR paklausė apie prastą turkų formą namų mačuose.

„Diskriminacija yra nepateisinamas dalykas... Gėjai negali būti futbolo komandų nariai. Juk žaidėjai duše būna nuogi. Man patinka gėjai, tačiau niekada jų nesamdyčiau. Įsigyk vieną ir tavo komanda daugiau niekada nelaimės“, – teigė Bukarešto „Steaua“ savininkas Gigi Becali.

„Jeigu prisijungčiau prie „Milan“, ateityje tai man atvertų duris į tokius klubus kaip „Barcelona“ ar Madrido „Real“, – QPR saugas Adelas Taarabtas neišsirenka savo svajonių komandos.

AFP/Scanpix nuotr./Lionelis Messi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

„Mes kalbame apie 88 įvarčius lyg tai būtų kasdienis dalykas – tai, ką jis daro yra neįtikėtina. Messi buvo paliestas stebuklų lazdele“, – teigė L.Messi komandos draugas Argentinos rinktinėje ir „Barcelona“ klube Javieras Mascherano.

„Kamuolys jam yra lyg dar viena kūno dalis. Jis bėga su kamuoliu taip lyg to kamuolio net nebūtų. Vienintelis būdas sustabdyti Messi – reikia jį nuspirti“, – Argentinos rinktinės vadovas Carlosas Bilardo žino, kaip sustabdyti L.Messi.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius