Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ futbolo klubas laukia Tito Vilanova sprendimo dėl kitų metų sezono

„Barcelonos“ futbolo klubo sporto direktorius Andoni Zubizarreta vakar atvertė kai kurias kortas, kurios pamažu pradeda atskleisti, ar bus komandoje pokyčių ir jei bus, tai kokie. Interviu su Katalonijos radijo žurnalistais jis nevengė minėti vardų ir teigė, kad laukia susitikimo su dabartiniu komandos treneriu Tito Vilanova, per kurį bus sprendžiama, ar kitais metais pastarasis bus už komandos vairo, rašo marca.com.
„Barcelona“ treneris Tito Vilanova
„Barcelona“ treneris Tito Vilanova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Klubas yra išreiškęs norą, kad T.Vilanova kitame sezone vadovautų ekipai. Pats treneris taip pat teigia, jog jaučiasi turintis jėgų tęsti pradėtą darbą. Savo ruožtu A.Zubizarreta nori priimti sprendimą, kad vėliau nebūtų nemalonių siurprizų.

„Žinome, kad T.Vilanova grįžo po sunkaus gydymo Niujorke. Manau, kad sprendimas turės būti priimtas kartu. Tai nebus šiandien ar rytoj, procesas vyksta nuo sausio“, – sakė sporto direktorius, siekiantis išvengti įvairiausių interpretacijų.

Paklaustas, kokios yra prancūzo Erico Abidalio perspektyvos katalonų klube, A.Zubizarreta teigė, kad pastarasis žino, ko nori klubas – atnaujinti sutartį su prancūzu. 

Taip pat sporto direktorius planuoja susitikimą su vartininku Victoru Valdesu, kad išsiaiškintų, kokie yra pastarojo ateities planai: „Nuo V.Valdeso planų priklausys, kiek vartininkų mums reikės – vieno, dviejų ar nei vieno.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius