-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ prezidentas: „Galiu teisme paliudyti, kad Neymaras kainavo tik 57 mln. eurų“

Nors pirmadienį vykusi „Barcelona“ prezidento Sandro Rosellio spaudos konferencija buvo skirta pristatyti „Camp Nou“ stadiono renovacijai, Katalonijos ekipos vadovas, kaip ir galima buvo tikėtis, sulaukė klausimų apie Neymaro įsigijimo aplinkybes bei kainą.
Neymaras
Neymaras / AFP/„Scanpix“ nuotr.


Išvakarėse Madride leidžiamas dienraštis „El Mundo“ paskelbė, jog „Barcelona“ už buvusią „Santos“ žvaigždę paklojo ne 57 milijonus eurų, kaip oficialiai teigė patys katalonai, o 95 milijonus eurų.
 
„Dar kartą noriu pasakyti, kad Neymaras mums kainavo 57 milijonai eurų, ir taškas. pagarbiai, jei teisėjas panorės, jis gali iškviesti mane į teismą liudininku. Ten aš papasakosiu viską, ką žinau. Mes absoliučiai nieko neslepiame, visus dokumentus peržiūrėjo ir klubo valdyba. Viskas yra legalu“, – tvirtino Katalonijos klubo vadovas.
 
Tiesa, S.Rosellis žurnalistams neatskleidė visų sandorio detalių, tačiau darsyk pareiškė esąs pasiruošęs tai padaryti teisme, jei to prireiks.
 
„Pirmiausia, reikia suvokti, kad pati „Barcelona“ nieko neslepia, bet kitos sandorio šalys nepagageidauja, kad būtų atskleista išsami informacija. Mes visada gerbėme tokius susitarimus ir visada juos gerbsime, todėl tokie duomenys bus atskleisti tik tada, jei to reikės teismui.

„Barcelona“ yra visiškai skaidrus klubas ir tuo viskas pasakyta, – rėžė prezidentas. – Be to, klubo direktorių taryba niekada neslėpė jokios informacijos nuo sirgalių, kuriems viskas buvo pateikta taip, kaip to reikalauja klubo statutas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius