Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ treneris Luisas Enrique: „Dėl pralaimėjimo PSG kaltinkite mane“

UEFA Čempionų lygos rungtynėse antradienio vakarą „Barcelona“ klubas į savus vartus praleido pirmuosius tris įvarčius šį sezoną bei patyrė pirmąjį pralaimėjimą – 2:3 nusileido „Paris Saint Germain“. Katalonų treneris Luisas Enrique po nesėkmės prisiėmė kaltę.
„Barcelona“ treneris Luisas Enrique
„Barcelona“ treneris Luisas Enrique / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Paaiškinimas, kodėl pralaimėjome, yra paprastas. Mes žaidėme su tokio paties lygio komanda, kuri geriau susitvarkė su spaudimu. Nežaidėme taip, kaip planavome. Rungtynių pabaigoje turėjome kelias progas ir galėjome išlyginti rezultatą, tačiau po visko aš negaliu sakyti, kad rezultatą lėmė sėkmė ir lygiosios būtų teisingiau. 

Darėme labai paprastas klaidas žaisdami su kamuoliu, todėl prarasdavome jį savo aikštės pusėje ir leidome PSG įmušti. Tai paprastos klaidos, ties kuriomis tiesiog reikia daug dirbti“, – po nesėkmės kalbėjo L.Enrique.

Be lyderio Zlatano Ibrahimovičiaus žaidusi PSG ekipa sugebėjo primesti „Barcai“ savo žaidimą ir puikiai naudotis klaidomis. Nors į du prancūzų įvarčius katalonai labai greitai atsakė savais, tačiau Paryžiaus ekipa sugebėjo laimėti, nepaisant akivaizdaus nuovargio mačo pabaigoje.

VIDEO: „Paris Saint Germain“ – „Barcelona“ 3:2

„Sužaidėme puikų mačą prieš puikią komandą – tai labai geras pasiekimas. Mes parodėme, kad svarbiose rungtynėse galime žaisti gerai. Dabar mums reikia tokį žaidimą rodyti kiekvieną savaitgalį Prancūzijos čempionate, nes privalome būti pirmi“, – po pergalės prieš „Barcą“ teigė saugas Blaise'as Matuidi.

„Iki šiol nežaidėme labai gerai, tačiau tai buvo neįtikėtina naktis su nuostabia atmosfera. Turime tęsti – taip reikia žaisti visada“, – sakė pirmojo įvarčio autorius Davidas Luizas.

„Gerai reagavome po jų įvarčių, tačiau išlyginti rezultato nesugebėjome. Jie buvo geresni daugelyje rungtynių elementų. PSG turi labai gerus žaidėjus aikštės viduryje, gerus organizatorius ir sugebėjo mus prispausti. Žinome, niekam nepatinka pralaimėti, tačiau belieka žiūrėti į priekį ir laukti kitų mačų“, – sakė „Barcos“ saugas Andresas Iniesta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius