Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baudinys Milane: arbitro klaida ir vėl pakurstytos kalbos apie „Barcelonos“ žaidėjų vaidybą

Dar viena „Barcelonos“ futbolininkų pergalė sukėlė diskusijų audrą: ar ji išties buvo pelnyta? „Barcelona“ Čempionų lygos rungtynėse vietos „Milan“ ekipą įveikė rezultatu 3:2. Vieną iš įvarčių katalonai pelnė nuo 11 m žymos.
Rungytnių akimirka
Rungytnių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 AC Milan

Priekaištų susilaukė ir vokiečių teisėjas Wolfgangas Starkas, skyręs baudinį į „Milan“ vartus, ir „Barcelonos“ saugas Xavi – dėl neva akivaizdžių vaidybos elementų.

Net ispanų dienraštis „Marca“ pripažino arbitro klaidą. „Alberto Aquilani baudos aikštelėje bandė sugriebti Xavi, tačiau kontaktas buvo per silpnas, kad būtų skirtas baudinys“, – rašo „Marca“.

Tiesa, italų žiniasklaida į W.Starko sprendimą pasižiūrėjo gana atlaidžiai.

„Corrirrie Dello Sport“ baudinį pavadino „labai ginčytinu“, o „Gazzetta“ tiesiog parašė, kad „Barcelona“ buvo pamaloninta baudiniu.

Beje, W.Starkas kritikos sulaukė ne tik dėl skirto baudinio. Nei Italijos, nei Ispanijos žiniasklaida nesuprato, kodėl tame epizode, kai buvo skirtas baudinys, geltona kortelė buvo parodyta Alesandrui Nestai, o ne A.Aquilaniui, kuris pargriovė Xavi.

Spėliojama, kad arbitras tiesiog supainiojo du ilgaplaukius italus.

„Marca“ pripažino, kad skirdamas kortelę A.Nestai arbitras susimovė, o italų spauda konstatavo, kad W.Starko sprendimas buvo nesuprantamas.

Diskutuotinas epizodas – nuo 4 min. 22 sek.:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius