-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bausmė: Wayne'as Rooney turės praleisti Europos futbolo čempionato grupių etapą

Anglijos nacionalinės rinktinės puolėjas Wayne'as Rooney už tyčinį spyrį varžovui yra suspenduotas 2012-ųjų metų Europos futbolo čempionato grupių etapui.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, jog savaitgalį vykusiose „Euro 2012“ atrankos rungtynėse tarp Anglijos ir Juodkalnijos rinktinių futbolininkas specialiai spyrė varžovui, užsidirbo raudoną kortelę ir sulaukė UEFA jam skirtos sankcijos.

„UEFA drausmės komitetas skyrė Wayne'ui Rooney trejų oficialių rungtynių diskvalifikaciją. Dėl to futbolininkas bus priverstas praleisti Europos čempionato grupių etapą”, – rašoma UEFA pranešime spaudai.

„Anglijos futbolo asociacija (FA) per artimiausias tris dienas gali pateikti apeliaciją, tačiau to negalės padaryti po to, kai viską oficialiai įtvirtins UEFA drausmės ir kontrolės komitetas”, – skelbia baigiamas pranešimas.

Jau anksčiau žiniasklaidoje pasigirdo kalbų, kad diskvalifikacijos atveju rinktinės treneris Fabio Capello gali nuspręsti neįtraukti W.Rooney į Anglijos komandą. Europos futbolo čempionate nugalėtojai sužais tik šešerias rungtynes, o suspenduotas puolėjas tokiu atveju sužaistų tik trejas rungtynes.

Prieš keletą dienų rinktinės treneris F.Capello teigė, jog Rooney netektis vers jį ieškoti alternatyvų, todėl „Manchester United“ žvaigždės ateitis nacionalinėje ekipoje artimiausiose dvikovose yra miglota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius