„Bayern“ gelbės Robbenas

Olandijos futbolo rinktinės žvaigždė Arjenas Robbenas iš Madrido „Real“ už 24 mln. eurų perėjo į vokiečių Miuncheno „Bayern“ klubą. 25 metų olandas turėtų tapti blogiausią sezono pradžią išgyvenančios komandos gelbėtoju.
A.Robbenas pristatytas Miuncheno klube
A.Robbenas pristatytas Miuncheno klube / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Penktadienį A.Robbenas buvo oficialiai pristatytas Miuncheno klube. Driblingo meistras sėkmingai įveikė medicinos testus ir užsivilks dešimtu numeriu pažymėtus „Bayern“ marškinėlius. Olandijos rinktinės puolėjas, iki šiol atstovavęs Londono „Chelsea“ ir Madrido „Real“ komandoms, su Miuncheno klubu pasirašė sutartį iki 2013 metų, rašo bild.de.

Buvęs olandos treneris Jose Mourinho taip apibūdino A.Robbeną: „Situacijose vienas prieš vieną jis yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje.“ Vienas faktas šiek tiek kelia nerimą – futbolininkas dažnai gauna traumas. Ispanijoje dėl to jis netgi vadintas Stikliniu Robbenu. Jo ligos istorijoje yra pėdos lūžiai, raumenų ir raiščių plyšimai.

„Bayern“ klubas leido man suprasti, kad esu čia labai laukiamas“, – sakė A.Robbenas. Beje, Miuncheno komandą treniruoja jo tautietis Louisas van Gaalas. „Bayern“ per tris rungtynes Bundeslygoje neiškovojo nė vienos pergalės (dvi lygiosios ir pralaimėjimas) ir rikiuojasi keturioliktoje vietoje iš 18 komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius