Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ ir „Inter“ pratęsė sutartis su svarbiais žaidėjais

Milano „Inter“ saugas Fredy Guarinas su klubu pasirašė iki 2017 metų galiojančią sutartį, o Miuncheno "Bayern" pratęsė sutartį su gynėju Dante.
Freddy Guarinas ir Radja Nainggolanas
Freddy Guarinas ir Radja Nainggolanas / „Scanpix“ nuotr.

Oficialioje „nerazzurri“ svetainėje skelbiama apie sėkmingai baigtas derybas, kurios susiejo futbolininką su italų klubu mažiausiai trims sezonams.

Dar praėjusį sausį 27 metų saugas siekė persikelti į aršiausių varžovų Turino „Juventus“ stovyklą. Abu klubai pasiekė susitarimą dėl F.Guarino ir puolėjo Mirko Vučiničiaus mainų, tačiau paskutinę akimirką dėl sirgalių protestų sandorį vetavo „Inter“ savininkas Erikas Thohiras.

Po kelis mėnesių trukusių derybų, F.Guarinas persigalvojo ir nusprendė tęsti karjerą madų sostinės klube. „Inter Channel“ laidai interviu davęs kolumbietis neslėpė džiaugsmo.

„Esu be galo patenkintas. Gyvenu svajonėje ir džiaugiuosi galėdamas toliau žaisti kartu su savo komandos draugais. Ši žinia man ir mano šeimai suteikė daug džiaugsmo“, – šypsojosi F.Guarinas.

„Nuo mano atvykimo praėjo jau dveji metai, kurie suteikė daug džiaugsmingų akimirkų. Šiandien pratęsiau sutartį dar trims metams, todėl tikiuosi ateityje ir toliau žaisti „Inter“ ekipoje“, – teigė kolumbietis.

2012-ųjų vasarą „Inter“ už F.Guariną „Porto“ klubui paklojo 15 milijonų eurų. Nuo tada saugas sužaidė 57 mačus ir pelnė 7 įvarčius.

Tuo tarpu Miuncheno „Bayern“ komandoje ir toliau matysime puikiai ekipoje pritapusį gynėją Dante.

30-etis futbolininkas dar metams pratęsė ankstesnę sutartį, kuri galiojo iki 2016-ųjų.

2012 metais iš Menchengladbacho „Borussia“ persikėlęs brazilas šiame sezone sužaidė 22 „Bundesliga“ rungtynes, per kurias įmušė 2 įvarčius.

„Tai, kad persikėliau į „Bayern“, buvo geriausias sprendimas mano gyvenime. Viskas čia yra labai gerai: organizacija, komanda, treneriai, trofėjai, atmosfera.

„Bayern“ yra ideali komanda man, todėl nedvejodamas nusprendžiau pasirašyti naują sutartį. Neabejoju, kad per kelis artimiausius metus iškovosime dar ne vieną titulą“, – džiaugsmo neslėpė brazilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius