-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Bayern“ nepaleido iš savo gretų Vokietijos rinktinės narių

Pasaulio futbolo čempionato Brazilijoje išvakarėse Vokietijos futbolo pirmenybių nugalėtojas bei taurės savininkas Miuncheno „Bayern“ klubas dvejiems metams pratęsė sutartis su dviem rinktinės žaidėjais – gynėju Philippu Lahmu ir puolėju Thomu Muelleriu.
Philippas Lahmas
Philippas Lahmas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Finansinės futbolininkų kontraktų sąlygos neskelbiamos.

„Bayern“ ir šalies rinktinės kapitonas P.Lahmas, galinti žaisti ir saugo pozicijoje, Miuncheno vienuolikėje liks bent iki 2018-ųjų, o su garsiais Senojo žemyno klubais pastaruoju metu siejamas T.Muelleris Vokietijos čempionų gretose rungtyniaus iki 2019-ųjų metų vidurio.

„Th.Muelleris bei Ph. Lahmas yra labai svarbūs klubui. Jie buvo ištikimi mūsų organizacijai nuo pat pradžios. Esame laimingi, kad šie futbolininkai sutiko karjerą tęsti Miuncheno komandoje“, – klubo svetainėje internete tvirtino vienas „Bayern“ vadovų Karlas-Heinzas Rummenigge.

Abu futbolininkai yra „Bayern“ auklėtiniai. 30-metis Ph.Lahmas, klubo akademiją lankyti pradėjęs nuo vienuolikos, pagrindinėje komandoje rungtyniauja nuo 2002 metų, o 24-erių metų Th.Mulleris – nuo 2008-ųjų.

„Man tai paskutinis kontraktas. Karjerą tikai baigsiu Miuncheno “Bayern„ gretose“, – tvirtino vienu geriausių dešiniuoju gynėju pasaulyje pripažįstamas Ph.Lahmas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius