Beckhamas prisidės prie Anglijos rinktinės trenerių štabo?

Anglijos futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas neprarado vilčių dalyvauti pasaulio futbolo čempionate Pietų Afrikos Respublikoje (PAR). Tiesa, ten jis vyktų jau ne kaip žaidėjas, o kaip vienas iš trenerių, rašo bild.de.
D.Beckhamas nori į PAR vykti kaip treneris
D.Beckhamas nori į PAR vykti kaip treneris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės 14 dieną D.Beckhamas patyrė sunkią Achilo sausgyslės traumą. Atstovauti Anglijos rinktinei ketinusiam 35 metų saugui tai buvo tikras nusivylimas. Anglijos rinktinės treneris Fabio Capello buvo priverstas išbraukti žvaigždę iš rinktinės sąrašo.

Vis dėlto PAR jis gali pasirodyti kartu su savo šalies nacionaline komanda. Svarstoma D.Beckhamui rinktinėje suteikti trenerio vaidmenį.

„Capello sakė, kad aš galėčiau žaidėjams ir komandai padėti. Man tai garbė, jeigu jis galvoja, kad galiu būti svarbus, – kalbėjo D.Beckhamas, vis dar besigydantis traumą. – Kol kas atlieku įvairias procedūras, tačiau tikiu, kad galėsiu vykti su komanda.“

Ką konkrečiai saugas veiks PAR? Apie tai kol kas nežino nė pats futbolininkas. Aišku tik viena, kad D.Beckhamo dalyvavimas pasaulio čempionate šį renginį tikrai praturtins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius