Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beckhamui nepavyko tapti JAV čempionu – baudinių serijoje jo klubui sėkmė atsuko nugarą (video)

Turtingiausias pasaulio futbolininkas anglas Davidas Beckhamas nepadėjo savo klubui Los Andželo „Galaxy“ triumfuoti savaitgalį vykusiame aukščiausiojo JAV futbolo čempionato (MLS) finale. „Galaxy“ finale po 11 metrų baudinių serijos 4:5 turėjo pripažinti Solt Leik Sičio „Real“ futbolininkų pranašumą.
D.Beckhamas realizavo 11 metrų baudinį, tačiau ne visi jo komnados draugai buvo tokie pat taiklūs
D.Beckhamas realizavo 11 metrų baudinį, tačiau ne visi jo komandos draugai buvo tokie pat taiklūs. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vedama 34 metų D.Beckhamo ir naudingiausio MLS reguliariojo sezono žaidėjo amerikiečio Landono Donovano „Galaxy“ pirmavo po Mike'o Magee įvarčio (1:0, 41 min.), tačiau rezultatą įpusėjus antram kėliniui išlygino Robbie Findley (1:1, 64 min.).

Pagrindiniam rungtynių laikui taip ir pasibaigus, ekipos buvo priverstos žaisti pratęsimą. Tiesa, jo metu nė vienai komandai pasižymėti nepavyko ir 2009 metų MLS čempionai paaiškėjo per 11 metrų baudinių seriją.

Pirmasis nuo 11 metrų žymos smūgiavęs D.Beckhamas nesuklydo, tačiau jo komandai pergalės iškovoti tai nepadėjo.

Mačo didvyriu tapo „Real“ vartininkas Nickas Rimando, atrėmęs net du varžovų bandymus ir padėjęs savo klubui laimėti baudinių seriją rezultatu 5:4.

Vos 2004 metais įkurtai Solt Leik Sičio komandai tai buvo pirmasis MLS čempionų titulas per klubo istoriją. Tuo tarpu „Galaxy“ šiuo trofėjumi yra džiaugusis du kartus (2002 ir 2005 m.). Dar keturis kartus Los Andželo klubui iki čempionų taurės pritrūko vos vieno žingsnelio (1996, 1999, 2001 ir 2009 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius