Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benzema vėl pateko į avariją (video)

Prancūzijos futbolo rinktinės ir ispanų Madrido „Real“ puolėjas Karimas Benzema antrą kartą per mėnesį pateko į automobilio avariją.
K.Benzema per mėnesį antrą kartą sudaužo automobilį
K.Benzema per mėnesį antrą kartą apdaužo automobilį. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo 20minutos.es, atostogaudamas Reunjono saloje (Prancūzija), į rytus nuo Madagaskaro, futbolininkas, ketvirtadienį paryčiais atšventęs savo 22-ąjį gimtadienį, važiavo su draugu reperiu Rohffu, kuris taip pat šventė savo 32-ąją sukaktį,  ir nesuvaldęs automobilio „Lamborghini“ kliudė betoninę sienelę. Rezultatas – nesmarkiai apdaužytas mašinos dešinės pusės priekis, sumaitotas ratas.

Oficialaus klubo ar paties žaidėjo pranešimo apie šį įvykį kol kas nėra. Ispanų dienraštis „Marca“ praneša, kad prancūzas avarijoje nenukentėjo.

Pirmą kartą „Real“ puolėjas į avariją pateko po pralaimėtų rungtynių „Barcelona“ komandai. Važiuodamas su „Audi“ namo futbolininkas numušė kelio apsaugas ir rėžėsi į medį. K.Benzema nenukentėjo, tačiau automobilis buvo gerokai sulamdytas, nors važiuota tik 50 km/val. greičiu.

VIDEO: Karim Benzema avec sa Lamborghini accidentée

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius